KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Ήλιε μου, ήλιε μου

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές: Ακόμη οκτώ υποψηφίους ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός

18/07/2023 18:27
7 '
Υποψήφιοι Δημάρχου Αχαρνών
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Οκτώ νέους υποψήφιους που συντάσσονται με τον συνδυασμό “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος” ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πρόκειται για ανθρώπους με διάθεση προσφοράς για το δήμο, με σημαντική επαγγελματική εμπειρία και καταξιωμένους στην κοινωνία. Η επόμενη πενταετία, όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος στις συζητήσεις του αλλά και στα μέλη της παράταξής του, είναι σημαντική και γεμάτη προκλήσεις και για αυτό πρέπει να συνεχιστεί η πετυχημένη πορεία της δημοτικής αρχής.

Δείτε τους υποψήφιους του συνδυασμού “Αχαρνές Υπερήφανος Δήμος”.

Γιώργος Αρβανίτης

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ Ο Γιώργος αποτελεί ένα παράδειγμα συμμετοχής και κοινωνικής δράσης. Είναι ένας άνθρωπος της πόλης μας που μέσα από την προσπάθειά του έχει καταφέρει να αναδείξει την περιοχή της Αγίας Παρασκευής και όχι μόνο.

Δεν σταματά όμως στις δράσεις του συλλόγου, αλλά βρίσκει διαρκώς νέους τρόπους να μετέχει, να προσφέρει και να διεκδικεί. Όλα αυτά χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο που έχει θέση στον καθημερινό αγώνα για τη βελτίωση της πόλης μας μέσα από το δρόμο της τοπικής αυτοδιοίκησης. Ο Γιώργος Αρβανίτης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και ασκεί το επάγγελμα του αρτοποιού εδώ και 30 χρόνια. Είναι παντρεμένος με την Ευθυμία Σισμανίδη, το γένος Κοπαλά και έχουν δύο κόρες την Ελένη που εργάζεται ως βρεφονηπιοκόμος και τη Λυδία μαθήτρια της Α’ Λυκείου. Είναι πρόεδρος του συλλόγου Αγίας Παρασκευής, περιοχής στην οποία κατοικεί. Η ενασχόλησή του με τα κοινά μετράει περισσότερα από 15 χρόνια, καθώς έχει υπηρετήσει το κοινωνικό σύνολο από διάφορους ρόλους.

Έχει διατελέσει πρόεδρος συλλόγου εργαζομένων σε μεγάλη εταιρεία τροφίμων, αντιπρόεδρος συλλόγου γονέων στο 21ο Δημοτικό και στο 9ο Γυμνάσιο, ενώ το 2019 ήταν και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος. Σήμερα είναι μέλος της Ένωσης Γονέων, εθελοντικών ομάδων, ενώ είναι ένας εκ των ιδρυτικών μελών του Πυροφυλακίου Αγίας Παρασκευής.

Γιώργος Δέδες

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που μετά από πολλά χρόνια αποφάσισε να επιστρέψει στον χώρο της Αυτοδιοίκησης. Με μια σημαντική επαγγελματική εμπειρία που απαιτεί προσήλωση και υπευθυνότητα, βρίσκεται δίπλα μας για να μπορέσει να συμβάλλει κι αυτός στον αδιάκοπο αγώνα για τις Αχαρνές. Έρχεται στην ομάδα μας με κατάρτιση, αίσθημα ευθύνης, βιωματικές εμπειρίες και πλούτο ιδεών.Ο Γιώργος Δέδες μεγάλωσε και ζει στη Βαρυμπόμπη. Σπούδασε στο Τέξας των ΗΠΑ ως επαγγελματίας χειριστικής αεροσκαφών και εν συνεχεία Aviation Management στο Central Texas College.

Εργάστηκε για 28 χρόνια στην Ολυμπιακή ως χειριστής αεροσκαφών. Παράλληλα μαζί με τον πατέρα του Ιωάννη Δέδε δραστηριοποιήθηκε στον τομέα των συναλλαγών ακινήτων, χώρος στον οποίο είναι και σήμερα ενεργός.Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Μίχα, φιλόλογο στη Λεόντειο Σχολή και έχουν δύο παιδιά τον Γιάννη, ιατρό ειδικευόμενο στη Νευρολογία στο ΓΝΑ και τη Ραφαέλα πτυχιούχο Φυσικής Αγωγής με μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων.

Ολυμπία Καγιάφα

Την καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ.

Η Ολυμπία είναι μια συνδημότισσά μας που ζει στους Θρακομακεδόνες. Έχοντας μεγάλη εργασιακή εμπειρία από ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες γνωρίζει από ανταγωνισμό και καινοτομία. Μέσα από τις μεγάλες απαιτήσεις της δουλειάς της αντιλαμβάνεται όμως και την ανάγκη προσφοράς στον τόπο μας. Με αυτό το σκεπτικό συμπορεύεται μαζί μας και έρχεται να προσθέσει τις δυνάμεις της στην ομάδα μας.

Η Ολυμπία Καγιάφα ζει στους Θρακομακεδόνες. Έχει κάνει σπουδές στο ΕΚΠΑ (σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο -ΜΒΑ). Έχει μια πολυετή εμπειρία, άνω των 25 ετών, στον κλάδο Τεχνολογιών Πληροφορικής και επικοινωνίας στους τομείς των πωλήσεων και στρατηγικού μάρκετινγκ.

Έχει εργαστεί σε ελληνικές εταιρίες και πολυεθνικούς οργανισμούς. Τώρα εργάζεται ως υπεύθυνη πωλήσεων και banquet manager σε εταιρεία οργάνωσης εκδηλώσεων και τα τελευταία τρία χρόνια ως hospitality account manager σε όμιλο εταιρειών που δραστηριοποιείται στην Ανάπτυξη Επιχειρηματικού Λογισμικού.

Μιλάει άπταιστα δύο ξένες γλώσσες και έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια και εκπαιδευτικά προγράμματα επιμόρφωσης.

Παναγιώτης Τσαπάρας

Τον καλωσορίζω στο ψηφοδέλτιο της αυτοδιοικητικής παράταξης ΑΧΑΡΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΔΗΜΟΣ

Ο Πάνος είναι ένας πολύ δραστήριος άνθρωπος του τόπου μας. Οι περισσότεροι άλλωστε τον γνωρίζουμε από τη συμμετοχή του σε κάθε είδους δράση. Αγάπη για τα ζώα, τη φύση, την προστασία του περιβάλλοντος και η προσφορά στην κοινότητα είναι το κίνητρο για να παραμένει πάντοτε ενεργός.

Με χαμόγελο και χιούμορ αντιμετωπίζει κάθε δύσκολη κατάσταση και η στάση ζωής του είναι αυτή που τον ξεχωρίζει. Τώρα ήρθε η στιγμή να ριχτεί στον αυτοδιοικητικό στίβο, που χρειάζεται ανθρώπους με τη δική του διάθεση.

Ο Παναγιώτης εργάζεται ως supervisor σε διαφημιστική εταιρεία. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Κανιμά και έχουν δύο παιδιά τη Δώρα τελειόφοιτη του τμήματος ναυτιλιακών σπουδών (ΕΚΠΑ) και τον Ηλία φοιτητή πληροφορικής.

Για πολλά χρόνια είχε ενεργή συμμετοχή σε συλλόγους γονέων και κηδεμόνων όλων των σχολικών βαθμίδων. Συμμετέχει σε πληθώρα εθελοντικών δράσεων, έχοντας πάντα ως προτεραιότητα τις ομάδες πυρασφάλειας.

Ελένη Ζερζελίδου

Η Ελένη υπηρετεί με αφοσίωση τον πολλαπλό ρόλο της σύγχρονης γυναίκας ως μητέρα, αλλά και ως ενεργό μέλος της πόλης μας. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα του πως ξεκινώντας από μια δράση σταδιακά φτάνεις να κάνεις τη συμμετοχή και την προσφορά στάση ζωής. Δεν χάνει την ευκαιρία να διατρανώνει την άποψη πως μέσα από αυτή τη διαδικασία γινόμαστε όλοι καλύτεροι και βάζουμε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.

Η Ελένη Ζερζελίδου είναι μια συνδημότισσά μας ποντιακής καταγωγής που ζει και δραστηριοποιείται στο Ολυμπιακό Χωριό. Είναι πτυχιούχος Ανώτερης Εκπαίδευσης του Τμήματος Μηχανογραφημένης Λογιστικής. Είναι μια τρίτεκνη μητέρα τριών αγοριών 7 μηνών, 9 και 12 χρονών. Η φροντίδα τους την ώθησε να ασχοληθεί και με τα κοινά είτε μέσω διασυλλογικών πρωτοβουλιών στο Ολυμπιακό Χωριό είτε ως μέλος ομάδας εθελοντριών που βοηθάει μονογονεϊκές οικογένειες είτε από τη θέση της αντιπροέδρου συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 26ου-29ου Δημοτικού Σχολείου.

Σοφία Καβαζίδου

Η Σοφία είναι ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην πόλη μας.

Η αγάπη της για τις Αχαρνές και η διάθεσή της για συμμετοχή την οδήγησε να εμπλακεί πιο ενεργά και επίσημα με τα κοινά. Σε αυτή την πορεία η ματιά των νέων ανθρώπων είναι όχι μόνο χρήσιμη, αλλά και απαραίτητη.

Η Σοφία Καβαζίδου είναι απόφοιτη του τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ρωσικά.

Εργάστηκε αρχικά σε γραφείο οικονομικών συμβούλων και τα τελευταία χρόνια είναι υπεύθυνη καταστήματος τροφίμων.

Σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής της καριέρας δεν έχει σταματήσει να προσπαθεί για την καλύτερη κατάρτισή της και με τη διάθεση, την αποτελεσματικότητα και την ανταπόκρισή της σε συνθήκες πίεσης έχει καταφέρει να εξελίσσεται διαρκώς.

Νίκη Χατζηπέτρου Μαρίνη

Η Νίκη είναι μια γυναίκα η οποία δείχνει με τις πράξεις της πως η διάθεση προσφοράς είναι τρόπος ζωής. Τρόπος ζωής για εκείνη, μάθημα ζωής για όλους εμάς πως πάντα μπορούμε να βρούμε τον τρόπο για να συμβάλλουμε στο να γίνει η πόλη μας καλύτερη.

Είμαι σίγουρος πως τα μαθήματα που θα μας δώσει είναι πολύτιμα.

Η Νίκη Χατζηπέτρου Μαρίνη γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές. Έχει δύο γιους τον Λεωνίδα αξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας και τον Κώστα που εργάζεται στη ΣΤΑΣΥ.

Στο παρελθόν έχει διατελέσει πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου ΓΕΛ Αχαρνών.

Έχει ιδιαίτερα ενεργή συμμετοχή σε πολλούς συλλόγους της πόλης μας, καθώς είναι μέλος του Λυκείου Ελληνίδων, της ΙΛΕΑ, της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Φιλοπτώχου του Αγίου Βλασίου.

Επίσης έχει αποτελέσει ένα από τα πρώτα ενεργά μέλη στο Επισκήνιο για την ανάδειξη του αρχαίου θεάτρου της πόλης μας.

Ολυμπία Δήμου

Η Ολυμπία είναι η μικρότερη ηλικιακά υποψήφια της παράταξής μας. Η αγάπη για την πόλη μας και η οικογενειακή σχέση με τα κοινά την ώθησε να μπει από νωρίς στον αυτοδιοικητικό στίβο.

Με όπλα τις νέες ιδέες, την εκπαίδευσή της και τη διάθεση προσφοράς έρχεται να προστεθεί στην ομάδα και να προσφέρει τη νεανική της ματιά.

Η Ολυμπία Δήμου γεννήθηκε και μεγάλωσε στις Αχαρνές και κατοικεί στην περιοχή της Χαραυγής. Είναι κόρη του Γιώργου Δήμου ο οποίος έχει ασχοληθεί με την Αυτοδιοίκηση και μεταλαμπάδευσε στην Ολυμπία την αγάπη του για τα κοινά.

Έχει σπουδάσει βρεφονηπιαγωγός και ασκεί το επάγγελμά της εδώ και έξι χρόνια σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου.

Ασχολείται με εθελοντικές δράσεις κυρίως στην απασχόληση των παιδιών. Γνωρίζει δύο ξένες γλώσσες και έχει εκπαιδευτεί στην ειδική αγωγή στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: