ΦΥΛΗ
Άνω Λιόσια: Βαθιά κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου από τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης
19/04/2025 12:03
1 '
Με βαθιά κατάνυξη πλήθος πιστών συμμετείχαν το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής στην κορύφωση του Θείου Δράματος, με την περιφορά του Επιταφίου και του «Αχράντου Σώματος» του Θεανθρώπου, από τον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου & Ελένης, στα Άνω Λιόσια.
Γριζοφόρες και μέλη του Συλλόγου Αρβανίτικου Πολιτισμού Η ΓΡΙΖΑ, ντυμένοι με παραδοσιακές φορεσιές, συνόδεψαν και φέτος τον Επιτάφιο στους δρόμους γύρω από το κέντρο της πόλης, υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου και παρουσία του δημάρχου Φυλής Χρήστου Παππού.
Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή, όταν στην συμβολή των οδών Δημαρχείου και Στρατηγού Λιόση συναντήθηκαν οι επιτάφιοι των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης και του Ιερού Παρεκκλησίου του Αγίου Λουκά, όπου εψάλη επιμνημόσυνη δέηση.















Κοινοποιήστε την ανάρτηση:








