KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Άνοδος θερμοκρασίας το Σαββατοκύριακο. Η πρόγνωση για Αχαρνές & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

18/05/2018 15:19
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μικρή άνοδος της θερμοκρασίας θα σημειωθεί το Σαββατοκύριακο. Μηδαμινές οι πιθανότητες για βροχόπτωση ενώ είναι αμελητέες οι πιθανότητες για βροχόπτωση μέχρι και το τέλος του μήνα. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Από την πρωινή ασθενή βροχόπτωση, ο Σταθμός στα 130 μέτρα κατέγραψε υετό της τάξης του 0,4 μμ. Ο Σταθμός αυτός, κατέγραψε την Παρασκευή την υψηλότερη μεγίστη θερμοκρασία με 30.2 °C. 0,2 μμ, κατέγραψε ο Σταθμός στη Φυλή.

HLEKTROFOTISTIKH

Για το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία στις Αχαρνές θα κυμανθεί από 18 μέχρι 30 βαθμούς. Μικρή πτώση την Κυριακή. Στη Φυλή η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 μέχρι 29 βαθμούς.

Νότιοι οι άνεμοι το Σάββατο με μικρή ενίσχυση το μεσημέρι, ανατολικοί την Κυριακή ασθενείς.

 

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.