ΦΥΛΗ
Ανοιχτή συζήτηση για τους πλειστηριασμούς από τις Κ.Ο ΚΚΕ Δήμου Φυλής
18/04/2025 08:00
Ανανεώθηκε 18/04/2025 14:23
2 '
Οι Κ.Ο. ΚΚΕ Δήμου Φυλής (κομματικές οργανώσεις) πραγματοποίησαν ανοιχτή σύσκεψη με οικογένειες που δίνουν τη μάχη ενάντια στους πλειστηριασμούς, με ομιλητή τον Γιώργο Τάτση, μέλος της ΚΕ του Κόμματος.
Όπως αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε σχετική ανακοίνωση:
“… Τονίστηκαν ακόμη πλευρές γύρω από τις πρόσφατες εξελίξεις σε παγκόσμιο επίπεδο, το πλαίσιο των ραγδαίων γεωπολιτικών αναδιατάξεων ανάμεσα στις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, την πολεμική οικονομία, τα σχέδια του ΝΑΤΟ και της ΕΕ με τα 800 δισ. ευρώ για πολεμικούς εξοπλισμούς, τους δασμούς που ανακοίνωσε ο Ντ. Τραμπ, συνολικά τις εξελίξεις στο μέτωπο των ιμπεριαλιστικών πολέμων που έχουν θύματα τους λαούς, καθώς και την εμπλοκή της χώρας μας στους επικίνδυνους σχεδιασμούς.
Υπογραμμίστηκε η ανάγκη ο αγώνας να συνεχιστεί, να μπει στο στόχαστρο της εργατικής λαϊκής πάλης όλο το πλέγμα των προβλημάτων και αδιεξόδων αυτού του συστήματος, να δυναμώσει η πάλη με κριτήριο τις σύγχρονες λαϊκές και εργατικές ανάγκες…”
Παράλληλα, μίλησαν μέλη των οικογενειών που δίνουν όλο αυτό το διάστημα τη μάχη ενάντια στους πλειστηριασμούς και αναφέρθηκανστη στήριξη που νιώθουν από το οργανωμένο κίνημα της περιοχής, τα σωματεία και τους μαζικούς φορείς, τις δυνάμεις του ΚΚΕ που από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο πλευρό τους. Ανέδειξαν τη σημασία της αλληλεγγύης καθώς και την ανάγκη να μεγαλώσει η διεκδίκηση και η οργανωμένη δράση απέναντι στους πλειστηριασμούς ώστε να μπορέσουμε να έχουμε κατακτήσεις και καμία οικογένεια να μη μείνει στο δρόμο.
Στη συζήτηση παρευρέθηκε η Αγγελική Παπαδάτου, δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο Φυλής.








