ΑΧΑΡΝΕΣ
Εθελοντικά μαθήματα μαγειρικής στην ΑΡΩΓΗ από τη Βίκυ Καράμπελα-Μίχα
25/01/2017 18:39
Ανανεώθηκε 25/01/2017 18:43
1 '
Μια όμορφη πρωτοβουλία, που έγινε δεκτή με πολύ ευχάριστα συναισθήματα από τους μαθητές της ΑΡΩΓΗΣ και που καταδεικνύει την αγνή αγάπη της στα μικρά πλασματάκια , ανέλαβε η το μέλος του Δ.Σ του ΠΚΘ Βίκυ Καράμπελα- Μίχα. Εξαιρετική μαγείρισσα η ίδια, κάθε εβδομάδα θα μεταφέρει εθελοντικά τις γνώσεις και την τεχνική της, στα παιδιά του Κέντρου, προσφέροντάς τους κυρίως χαρά και ικανοποίηση.
Η πρωτοβουλία της κυρίας Καράμπελα – Μίχα βρήκε δυναμικό υποστηρικτή στο πρόσωπο του προέδρου της ΑΡΩΓΗΣ Νίκου Γκασούκα ο οποίος την έφερε προς συζήτηση στο διοικητικό συμβούλιο, όπου και εγκρίθηκε.
Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα εξηγούνται τα υλικά και ο τρόπος παρασκευής τους, οι τεχνικές ψησίματος και ο τρόπος που μαγειρεύονται. Μικρά μυστικά και εναλλακτικές λύσεις για να γίνουν οι συνταγές πιο νόστιμες ή πιο εύκολες θα μοιράζονται στο τραπέζι της ομαδικής δουλειάς και το αποτέλεσμα θα το “γεύονται” όλοι μαζί στο τέλος της ημέρας.

‘Ηδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο μάθημα που ήταν η παρασκευή μιας υπέροχης σπιτικής τυρόπιτας και δεν αποκλείεται, στο τέλος της σεζόν, οι μικροί μαθητές να έχουν εξελιχθεί σε, εν δυνάμει, σεφ!













