KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Ήλιε μου, ήλιε μου

ΦΥΛΗ

Γιώργος Αβράμης: Δηλώνει παρών και πάλι στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

19/09/2023 17:58
3 '
Γιώργος Αβράμης: Δηλώνει παρών και πάλι στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παππού και της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ

Την επίσημη υποψηφιότητα του Αντιδημάρχου Εσόδων, Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Γιώργου Αβράμη, στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023, με το ψηφοδέλτιο της ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ, ανακοίνωσε ο επικεφαλής της παράταξης, δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως ανέφερε ο κ. Παππούς, ο Γιώργος Αβράμης από την αρχή ρίχτηκε στα βαθιά νερά της διοίκησης ενός Δήμου, όπως είναι ο τομέας των εσόδων. «Σαν τεχνοκράτης δούλεψε σκληρά, σε όλους τους τομείς. Ο επαγγελματισμός, η αποτελεσματικότητα, η τιμιότητα και η αμεσότητα στην επικοινωνία του με τους δημότες, που καθημερινά δεχόταν στο γραφείο του, έχoυν αναγνωριστεί απ’ όλους. Καθ΄ όλη τη διάρκεια της θητείας του από το 2019 έως και το 2023 ήταν, πάντοτε, στην πρώτη γραμμή, βοηθώντας τους συναδέλφους του, όπου τον χρειάστηκαν. Σε τεχνικά και περιβαλλοντικά θέματα, στις θεομηνίες, στον αθλητισμό, στον πολιτισμό, παντού» πρόσθεσε.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Αβράμης δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα, που ο Δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς, με συμπεριέλαβε πάλι στο ψηφοδέλτιο της νίκης του συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ. Ξεκίνησα την αυτοδιοικητική μου πορεία, το 2014 δημιουργώντας, ως επικεφαλής, την ανεξάρτητη κίνηση δημοτών «ΕΥΠΟΛΙΣ». Τότε, πριν 9 περίπου χρόνια μια χούφτα νέων από τον Δήμο Φυλής ξεκινήσαμε ένα όμορφο ταξίδι στο χρόνο. Μετά από 5 χρόνια γόνιμης και εποικοδομητικής αντιπολίτευσης, το έτος 2019, ο νυν Δήμαρχος Χρήστος Παππούς, μας έκανε την τιμητική πρόταση της συνεργασίας των δύο παρατάξεων σε κοινό ψηφοδέλτιο. Μια συνεργασία πετυχημένη, κατά γενική ομολογία, όπου οι προτάσεις και οι ιδέες μας μέσα από μια ισχυρή συμπαράταξη με επικεφαλής τον Χρήστο Παππού σιγά-σιγά πήραν σάρκα και οστά. Μόνο μέσα από  συμπράξεις, συγκλίσεις και συνεργασίες, πετυχαίνουμε τους μεγάλους στόχους που βάζουμε για το καλό και την προκοπή του τόπου μας. Η συμπόρευση των δύο αυτών παρατάξεων, θα συνεχίσει τη συνεργασία της και την επόμενη 5ετία με την ίδια επιτυχία, συμπαγής και ενωμένη. Μετά την επιτυχία του συνδυασμού μας στις εκλογές του 2019, ο Δήμαρχος μου ανέθεσε τους τομείς των Εσόδων, της Ψηφιακής Διακυβέρνησης, της Τοπικής Ανάπτυξης και της Διαχείρισης των Αδέσποτων ζώων.

Ανταπεξήλθα σε δύσκολους τομείς που απαιτούν προγραμματισμό, δουλειά, επαγγελματισμό, πείσμα, αυτοματισμούς, σύγκλιση απόψεων, διαχείριση χαρακτήρων και αποτελεσματικότητα κινήσεων. Τομείς που χτίζονται καθημερινά, χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και αποτελούν την ραχοκοκαλιά της ανάπτυξης και της οικονομικής ισορροπίας ενός Δήμου.

Η επόμενη 5ετία, όπως όλα δείχνουν, θα είναι μια κρίσιμη περίοδος για την χώρα μας, στο διεθνές πολιτικό στερέωμα. Ο Δήμος Φυλής και ο Δήμαρχος μας Χρήστος Παππούς, έχουν θέσει τις βάσεις για μια σειρά εμβληματικών έργων που θ´ αλλάξουν τη φυσιογνωμία και συνακόλουθα, το brand name του Δήμου μας.

Δηλώνω παρών με όλες μου τις δυνάμεις, σε αυτή την προσπάθεια στο πλευρό του Χρήστου Παππού. Παρών για ένα καλύτερο αύριο για το Δήμο που μεγάλωσα, υπηρετώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά. Παρών για μια καλύτερη κοινωνία με αλληλεγγύη και σεβασμό στον συνάνθρωπό μας. Παρών για ένα καλύτερο μέλλον για όλους εμάς και τα παιδιά μας. Πάμε όλοι μαζί, γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε.

Ποιος είναι ο Γιώργος Αβράμης

-Γεννήθηκε και κατοικεί στην Φυλή.

-Είναι Πολιτικός Μηχανικός στο επάγγελμα και διατηρεί Τεχνικό Γραφείο Μελετών- Κατασκευών στα Άνω Λιόσια, τα τελευταία 26 χρόνια .

-Ασχολείται από τα μαθητικά του χρόνια με το ποδόσφαιρο, έπαιξε σε ημιεπαγγελματικές κατηγορίες και σήμερα είναι μέλος της ομάδας των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών του Ακράτητου Άνω Λιοσίων.

-Εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος το 2014 και το 2019 και από το 2019 ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου

-Είναι έγγαμος και πατέρας δύο παιδιών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: