KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Καταγγελία του ΣΕΒΑ για ιδιωτικό γραφείο πληρωμής λογαριασμών στις Αχαρνές

21/09/2017 09:20
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Τη βαθύτατη ανησυχία του για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για εκατοντάδες εμπόρους και νοικοκυριά σχετικά με πληρωμές ΔΕΚΟ, Δημόσιο Ταμείο, Εφορία σε ιδιωτικό γραφείο διεκπεραιώσεων στις Αχαρνές εκφράζει το Δ.Σ του ΣΕΒΑ.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, το ιδιωτικό γραφείο άφησε απλήρωτους τους λογαριασμούς προς τις υπηρεσίες και όπως αναφέρει ο ΣΕΒΑ “ιδιοποιήθηκε  προφανώς τα ποσά προς  όφελος του  και κατέστησε χρεωμένους τους συναδέλφους!”

Η ανακοίνωση:

“Το Δ.Σ. του Σ.Ε.Β.Α. καταγγέλλει πως  τόσο η ΕΥΔΑΠ όσο και η ΔΕΗ το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν διαθέτουν γραφείο εξόφλησης λογαριασμών σε ένα δήμο τόσο μεγάλο  όσο ο Δήμος των Αχαρνών , αναγκάζοντας τους καταναλωτές να στραφούν σε ιδιώτη  για να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους με καπέλο και όπως αποδείχτηκε με ρίσκο ως προς την εξόφληση τους.

Επίσης, είναι  απαράδεκτη η στάση τους και εν προκειμένω της ΔΕΗ γιατί ενώ το πρόβλημα έγινε γνωστό, ζητά την άμεση καταβολή των χρημάτων και απειλούν με διακοπή παροχής των υπηρεσιών της.

Το ίδιο συμβαίνει και με τα δημόσια ταμεία π.χ. την εφορία.

  • Ζητούμε όσοι αποδεδειγμένα έχουν πέσει θύμα απάτης οι υπηρεσίες να προβούν απέναντί τους σε πολύμηνες ευνοϊκές ρυθμίσεις χωρίς προσαυξήσεις.
  • Επίσης ζητούμε από την Δημοτική Αρχή να κάνει παρέμβαση στο σοβαρό αυτό ζήτημα εξαπάτησης των συναδέλφων και να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος” .

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: