KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Λύση για το δημογραφικό ζητά η αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Μαρία Ναυροζίδου

15/12/2016 11:55
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

«Δε χαρίζει κάστανα» η αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Τριτέκνων και πρόεδρος των τριτέκνων Ανατολικής Αττικής, Μαρία Ναυροζίδου όταν συζητά για τα δύο καυτά ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας, την υπογεννητικότητα και το δημογραφικό.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε πρόσφατη τηλεοπτική της εμφάνιση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ απευθυνόμενη στους εκπροσώπους του ελληνικού κοινοβουλίου, τους ρώτησε για τα μέτρα που λαμβάνουν για να μη γιγαντωθεί το δημογραφικό πρόβλημα.

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH

Δίχως να “μασά” τα λόγια της η κα Ναυροζίδου επέστησε την προσοχή των συνομιλητών στο σοβαρό  πρόβλημα υπογεννητικότητας που αντιμετωπίζει η χώρα μας, το οποίο σύμφωνα με τα όλα τα επιστημονικά δεδομένα μέχρι το 2040 θα είναι μη αναστρέψιμο,ενώ το 2050 το 32,1% του ελληνικού πληθυσμού θα έχει ηλικία μεγαλύτερη των 65 ετών.

Όπως τόνισε η κα Ναυροζίδου «κύριο μέλημα των Τριτέκνων είναι να ληφθούν μέτρα για τη στήριξη των νέων ώστε να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους και να δημιουργήσουν τη δική τους οικογένεια”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.