KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Meteoacharnes: Πιθανά μπουρίνια την Παρασκευή. Ακολουθεί ύφεση φαινομένων. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή

08/06/2022 08:35
2 '
Meteoacharnes: Πιθανά μπουρίνια την Παρασκευή. Ακολουθεί ύφεση φαινομένων. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Και ενώ για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι πιθανά τα μπουρίνια, για εμάς και τους πέριξ Δήμους, δεν αποκλείεται βραδινές ώρες, περιοδικά και τοπικά να έχουμε έντονες καταιγίδες.

Συνεχίζει να επικρατεί αστάθεια τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή, πρωινές ώρες του Σαββάτου. Όμως για τη συνέχεια, ο καιρός θα είναι καθαρά καλοκαιρινός, με καθημερινή άνοδο στη θερμοκρασία.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Και όμως ήδη έχουμε αναφέρει στις προγνώσεις μας, την Παρασκευή θα είναι η κυριότερη μέρα της αστάθειας, με νέα πτώση της θερμοκρασίας και πιθανές βροχοπτώσεις. Και ενώ για την ηπειρωτική Ελλάδα είναι πιθανά τα μπουρίνια, για εμάς και τους πέριξ Δήμους, δεν αποκλείεται βραδινές ώρες, περιοδικά και τοπικά να έχουμε έντονες καταιγίδες.

Τόσο σήμερα, όσο και αύριο, η θερμοκρασία δεν φαίνεται να ξεπερνά τους 30 βαθμούς. Χθες, στον Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών, η μεγίστη θερμοκρασία έφθασε στους 28,3 βαθμούς.

Ελάχιστες είναι οι πιθανότητες για βροχόπτωση σήμερα και αύριο, αλλά την Παρασκευή, αργά το βράδυ, φαίνεται νέος κύκλος έντονων φαινομένων ακόμα και στην Αττική, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. Περισσότερες λεπτομέρειες στην αυριανή πρόγνωση.

Οι άνεμοι από σήμερα γυρίζουν σε νοτιοδυτικούς, με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες. Την Παρασκευή αναμένεται μεγαλύτερη ενίσχυση των ανέμων ενώ από το Σάββατο, θα γυρίσουν και πάλι σε Βόρειους. Και έτσι φαίνεται ότι θα συνεχίσουν τουλάχιστον μέχρι την επόμενη Πέμπτη.

Από την Πέμπτη το απόγευμα, απομακρύνεται από την ατμόσφαιρά μας η σκόνης από την Αφρική.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 20 με 30 βαθμούς τοπικά. Στο Ίλιον 21 με 31 βαθμούς. Στη Φυλή 19 με 30.

Οι άνεμοι, θα πνέουν Νοτιοδυτικοί με μικρή ενίσχυση μεσημβρινές ώρες.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μαρκουλής

https://www.meteoacharnes.gr

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: