KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Μια θέση ανάμεσα στις 22 καλύτερες σχολικές εφημερίδες Ελλάδας και Κύπρου κατέκτησε το 7ο ΓΕΛ Αχαρνών

02/06/2025 14:32
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μια θέση ανάμεσα στις 22 καλύτερες σχολικές εφημερίδες Ελλάδας και Κύπρου κατέκτησε το 7ο ΓΕΛ Αχαρνών με τη σχολική του εφημερίδα, «ΜΟΛΥΒΙΑ ΣΕ ΕΞΕΓΕΡΣΗ» στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο Διαγωνισμό Σχολικών Εφημερίδων «Το Βήμα των Μαθητών».

Η τελετή βράβευσης των τριών πρώτων εφημερίδων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Μαΐου στον Φάρο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Παρόντες ήταν η Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης καθώς και πλειάδα διακεκριμένων προσωπικοτήτων από τον χώρο της εκπαίδευσης και του Τύπου.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε πανηγυρικό και συγκινητικό κλίμα από τον Πρύτανη του ΕΚΠΑ Γεράσιμο Σιάσο. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο εκδότης της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», Γιάννης Πρετεντέρης, η πρώην Υπουργός Παιδείας και πρώην Ευρωπαία Επίτροπος Άννα Διαμαντοπούλου, οι πρυτάνεις κορυφαίων πανεπιστημίων της Ελλάδας και της Κύπρου και πολλοί ακόμα εξέχοντες καλεσμένοι.

Η διάκριση αυτή αποτελεί δικαίωση για την αφοσίωση, το πάθος και το ταλέντο των μαθητών και των εκπαιδευτικών του 7ου ΓΕΛ Αχαρνών που συνεχίζουν να μας κάνουν υπερήφανους με το όραμά τους και την αγάπη τους για τη δημιουργική γραφή.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: