KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι “Υπερφωτισμένοι”, μια ερασιτεχνική ομάδα θεάτρου δημιουργείται στα Άνω Λιόσια

12/10/2018 08:51
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αγαπούν το θέατρο και επιχειρούν να το προάγουν στα Άνω Λιόσια. Οι “Υπερφωτισμένοι” είναι μια ερασιτεχνική ομάδα με στόχο και φιλοδοξία να ανεβάσει αγαπημένες παραστάσεις στην περιοχή.

Η ομάδα δημιουργήθηκε με σκοπό πρώτα από όλα την ψυχαγωγία των ηθοποιών και των ανθρώπων πίσω και κάτω από τη σκηνή και στη συνέχεια την ψυχαγωγία των θεατών της. Οπαδοί της άποψης “όταν περνάς εσύ καλά, μπορείς και να το μεταδίδεις”, ερασιτέχνες ηθοποιοί ανεξαρτήτως ηλικίας, κοινωνικής τάξης, επαγγελματικής κατάστασης ενώθηκαν για τα την κάνουν πράξη. Κάποιοι με μεγαλύτερη εμπειρία στο σανίδι, κάποιοι άλλοι όχι τόσο «μυημένοι».

Οι “Υπερφωτισμένοι” αποτελούνται από ζωντανούς και ονειροπόλους ήρωες της καθημερινότητας που καθώς θα βρίσκονται πάνω στη σκηνή θα μεταδίδουν μέσω του λόγου, της κίνησης και των μουσικών, συναισθήματα κάθε είδους.

Αν θέλετε και εσείς να μπείτε στην “παρέα” τους, δεν έχετε παρά να στείλετε ένα e-mail στο [email protected] και θα επικοινωνήσουν άμεσα μαζί σας.

 

 

Υπερφωτισμένοι, ομάδα θεάτρου, Άνω Λιόσια

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: