ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ομιλία της υπ. ευρωβουλευτή Μαρίας Ναυροζίδου σε εκδήλωση για τις πολυμελείς οικογένειες στο δημαρχείο Φυλής
01/04/2019 07:29
Ανανεώθηκε 01/04/2019 16:53
2 '
Ομιλία με θέμα «Σε μνημονιακή «κατάθλιψη» οι ελληνικές οικογένειες» και σημείο αιχμής τις δυσκολίες που βιώνουν (και με βάση στατιστικές πλέον) στα 9 χρόνια της κρίσης πραγματοποίησε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής «Η ζεστή αγκαλιά» και υποψήφια ευρωβουλευτής με την «Όρθια Ελλάδα» Μαρία Ναυροζίδου, σε εκδήλωση για τις πολυμελείς οικογένειες στο δημαρχείο Φυλής.
«Είναι κοινά παραδεκτό ότι η κρίση έχει αλλάξει με αδυσώπητο τρόπο τη ζωή στην Ελλάδα, στερώντας από τους πολίτες όχι μόνο τα απαραίτητα αλλά και τα χρειώδη. Οι Έλληνες συσπειρώθηκαν, βρίσκοντας καταφύγιο, συναισθηματική και υλική βοήθεια στην οικογένεια. Σε αντίθεση με όλους τους υπόλοιπους θεσμούς για τους οποίους αυξάνονται τα ποσοστά δυσπιστίας και απόρριψης, η ελληνική οικογένεια παραμένει ακλόνητη» τόνισε μεταξύ άλλων η κα Ναυροζίδου.
Παράλληλα, χαρακτήρισε την επιδείνωση του δημογραφικού ως τον πρώτο κρίκο σε μια αλυσίδα προβλημάτων στο ασφαλιστικό, την οικονομική ανάπτυξη, το σύστημα υγείας, την άμυνα της χώρας κλπ.
«Η υπογεννητικότητα και εν γένει το δημογραφικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα είναι μια βόμβα στα θεμέλιά της, πάνω και πέρα από την όποια πολιτική και οικονομική κρίση» σημείωσε η πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Ανατ. Αττικής και υπογράμμισε ότι η «Όρθια Ελλάδα» θα υπερασπίσει και θα προστατέψει την οικογένεια.
Αναφερόμενη στις δεσμεύσεις του κόμματος για τις ελληνικές οικογένειες είπε:
Δείτε την ομιλία της, στο παρακάτω βίντεο :