KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

“Πανστρατιά” μεγάλων καλλιτεχνών στην κοπή της πίτας του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων

13/02/2017 19:40
Ανανεώθηκε 13/02/2017 19:55
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

“Φωτιά” στο πολιτιστικό σκηνικό του δήμου Φυλής ετοιμάζεται να βάλει, για μια ακόμα φορά, το Δ.Σ του συλλόγου Ηπειρωτών Άνω Λιοσίων, καθώς στην κοπή της πίτας του θα συμμετέχουν οι σημαντικότεροι καλλιτέχνες του ηπειρώτικου τραγουδιού.

Ήχοι από τα ομορφότερα κλαρίνα της Ηπείρου και τις πιο γνωστές φωνές της περιοχής στο τραγούδι αναμένεται να γεμίσουν το κλειστό της Δροσούπολης, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στις 13.00 μετά το μεσημέρι, όπου ο πρόεδρος Χρήστος Ρούσσας και το Δ.Σ του συλλόγου θα ενσωματώσουν στο έθιμο της κοπής της πίτας, ένα μεγάλο ηπειρώτικο γλέντι με ελεύθερη είσοδο.

Πρωταγωνιστές οι ΠέτροΛούκας Χαλκιάς και Νίκος Φιλιππίδης στο κλαρίνο και στο τραγούδι οι Αντώνης Κυρίτσης, Φιλιώ Πυργάκη, Κώστας Μήτσης και Θωμάς Κυρίτσης.

 

https://www.facebook.com/syllogoshpeirotonanoliosion/videos/1791923381058612/

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: