KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Θα φυσήξει, θα δροσίσει;

ΦΥΛΗ

Παραιτήσεις με βολές από τον πρόεδρο του ΔΑΣ Ζεφυρίου. Ένα βήμα πριν την παραίτηση και από την παράταξη Παππού

20/12/2016 09:56
5 '
Δημήτρης Βασιλείου
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

«Βαρελότα» πριν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς έπεσαν στον πολιτικό ορίζοντα του Ζεφυρίου, με τις παραιτήσεις μελών ενός από τους πλέον δραστήριους συλλόγους , του ΔΑΣ. Παραιτήσεις που έγιναν με αιχμές και μόλις λίγο καιρό από τις εκλογές του συλλόγου που είχαν αναδείξει καινούριο Δ.Σ. Δημήτρης και Ντόινα Βασιλείου, πρόεδρος και ταμίας του συλλόγου αντίστοιχα υπέβαλλαν πρόσφατα την παραίτησή τους, με επιστολές που απέστειλαν στο Δ.Σ και ταυτόχρονα έδωσαν στη δημοσιότητα. Σε αυτές εξαπολύουν βολές κατά πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι «ξαφνικά» όπως τονίζουν ενδιαφέρθηκαν για το σύλλογο και επιχείρησαν να τον «διεμβολίσουν» ενώ ευχαριστούν γονείς και αθλητές του ΔΑΣ για τη στήριξη και τη βοήθεια που τους προσέφεραν όλο αυτό το διάστημα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Βασιλείου θεωρεί υπεύθυνους για τις αρνητικές εξελίξεις τον αντιδήμαρχο Ζεφυρίου Γιάννη Μαυροειδάκο και τον πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Ηλία Κοκκίνη, καθώς ήθελαν να πάρουν το σύλλογο, «προκειμένου να τον κάνουν ομπρέλα στις προσωπικές τους φιλοδοξίες» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ενώ τους κατηγορεί ότι επιχειρούσαν να στρέψουν γονείς εναντίον μελών του ΔΣ με ανύπαρκτη επιχειρηματολογία.

Ιδιαίτερα για τον κ. Κοκκίνη υπενθυμίζει ότι ήταν εκείνος που, όταν ο ΔΑΣ βρισκόταν στο σημείο μηδέν, ζητούσε επιμόνως να κλείσει, αφού ο ίδιος πήγαινε τα παιδιά του να αθληθούν στο Καματερό» . Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Βασιλείου βρίσκεται ένα βήμα πριν την παραίτησή του και από την παράταξη του Χρήστου Παππού, από τον οποίο ζητά την πολιτική του κάλυψη.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του πρώην προέδρου του ΔΑΣ Δημήτρη Βασιλείου:

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί φίλοι και φίλες… του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ και όχι μόνο

Mε τη παρούσα επιστολή μου θέλω να επισημάνω τα παρακάτω:

Το Σεπτέμβρη του 2014 μαζευτήκαμε στο δημαρχείο Ζεφυρίου για να αποφασίσουμε εάν ο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ παραμένει σε λειτουργία ή να καταθέσουμε το καταστατικό στο πρωτοδικείο Αθηνών . Υπήρξαν έντονες αντιδράσεις ενώ μερικοί από τους παρευρισκόμενους ζητούσαν επίμονα να κλείσει ο σύλλογος. Σήμερα οι ίδιοι βρίσκονται μέσα στο ΔΣ και ζητούν να κάνουν «κουμάντο».

Ο ΔΑΣ το 2014 ξεκίνησε να έχει τμήματα ποδοσφαίρου, πάλης και εν μέρει ρυθμικής συν το γυμναστήριο. Ο πρώτος χρόνος λοιπόν (2014-15) κύλησε με όνειρα, έργα και επιτυχίες για τα παιδιά μας μαζί με τη παρουσία γονέων. Με τη βοήθεια κάποιων ανθρώπων και πιο πολύ των γονέων καταφέραμε και κάναμε το ΔΑΣ μια μεγάλη οικογένεια, η οποία βρισκόταν σε κάθε γιορτή και εκδήλωση, πάντα παρόντες για τη χαρά των παιδιών μας. Το σημαντικότερη ήταν ότι είχαμε καταφέρει να μη πολιτικοποιηθεί ο σύλλογος.

«ΑΥΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΕ» Γιατί;

Γιατί δεν μπορεί ένα γήπεδο το οποίο μας είχε παραχωρήσει το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Φυλής (Πάρνηθα) τον Οκτώβρη του 15 για να αγωνιστούν στην ουσία τα παιδιά μας να μη μπορούμε να το λειτουργήσουμε για τους οποιοσδήποτε λόγους (ρεύμα –νερό-διαγράμμιση-περίφραξη) και φέτος τελείως ξαφνικά αφότου εισχώρησαν πολιτικά πρόσωπα στο σύλλογο και συγκεκριμένα στο ΔΣ αυτομάτως λειτούργησε.

Γιατί δε μπορεί να σε πετάνε έξω από την αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου γυμνάσιου που σου είχαν παραχωρήσει για την ρυθμική με τη δικαιολογία ότι θα την χρειαστούν τα παιδιά του γυμνάσιου και πριν καλά καλά κλείσει χρόνο να την ξαναπαραχωρούν στον ΔΑΣ λόγω κάποιων που μεσολάβησαν, οι οποίοι ήθελαν να κλείσει ο σύλλογος και ανήκουν πλέον στο ΔΣ και διοικούν . Επίσης, δε μπορεί ο ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ το καλοκαίρι του 15 να δίνει την ψυχή του σε συνεργασία με τον κύριο Μαυροειδή και τον κύριο Σχίζα για τη παραχώρηση ενός χώρου δίπλα στο γήπεδο Σπάρτακος, ένα αχούρι μέχρι εκείνη τη στιγμή, να φτιαχτεί εκ νέου γυμναστήριο και να το υπερηφανεύονται ότι το έφτιαξαν άνθρωποι που ούτε καν γνωρίζουν που βρίσκεται, δε μπορεί τον ίδιο χώρο να τον παραχωρείς για ανάγκες δραστηριοτήτων τμημάτων του ΔΑΣ ΖΕΦΥΡΙΟΥ και να βγαίνουν μερικοί και να λένε ότι είναι έργο δικό μου!!!!!

Δε μπορεί να κάνεις στα 2 χρόνια 70 εκδηλώσεις , να δημιουργείς μια τελείως διαφορετική εικόνα για τον τόπο ,τα παιδιά και τα αθλήματα που αγαπάς μέσα από αυτόν τον σύλλογο και να τυχαίνει πάντα να μη σε τιμάει κανένας από την υπάρχων διοίκηση ,κάτι τους πειράζει, είναι σίγουρο !! τι; άραγε;… Μήπως ότι το Ζεφύρι αρχίζει να βγαίνει στην κοινωνία όχι σαν μια περιφέρεια με ναρκωτικά και όπλα αλλά με ένα παντελώς άλλο πρόσωπο με ένα πρόσωπο αθλητικό; Ότι κάνουμε δε το κάνουμε για προσωπικές φιλοδοξίες ούτε για να βάλουμε στο τσουβάλι ψήφους για μετ, το κάνουμε γιατί αγαπάμε τον αθλητισμό και αγαπάμε να βλέπουμε χαμόγελα στα πρόσωπα των παιδιών του τόπου μας, γιατί μέσα από εκεί γίναμε μια μεγάλη παρέα, γιατί κάτσαμε στο ίδιο τραπέζι και μιλήσαμε για τα προβλήματα του τόπου μας και για την πορεία που μπορεί να χαράξει κάθε παιδί ξεχωριστά. Μερικούς αυτό το πράγμα τους πειράζει.

Προσωπικά, ως πρόεδρος, δεν είχα ποτέ σκοπιμότητες και για αυτό καταθέτω δημόσια την παραίτησή μου από την προεδρία του ΔΑΣ. Δε μπορώ να λειτουργών ως φερέφωνο κανενός και για τίποτα, έχω μάθει στη ζωή μου να ανταλλάσσω απόψεις και να συνεργάζομαι και όχι να το κάνω από μόνος μου και με αυταρχισμό.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους γονείς, όλα τα παιδιά, τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μας μέχρι και σήμερα. Τους προπονητές και τους γυμναστές που με στήριξαν τα 2 προηγούμενα χρόνια και με στηρίζουν μέχρι και σήμερα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν στις φετινές εκλογές του ΔΑΣ (22-08-2016) και μου έδωσαν την πρωτιά και να τους ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη για τη παραίτηση που κατέθεσα σήμερα μαζί με μια μεγάλη αλήθεια: η υπομονή έχει και τα όρια της.

Δημήτρης Βασιλείου

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: