HOT STORY
Πήγε για χρυσές λίρες στα Άνω Λιόσια και βγήκε…χτυπημένος και κλεμμένος!
06/08/2016 17:38
1 '
Για πέντε… κάλπικες λίρες ήρθε από την Τρίπολη στα Άνω Λιόσια ο μεσήλικας άνδρας, στον οποίο έστησαν ενέδρα τρεις τσιγγάνοι, πίσω από το σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας ήρθε το μεσημέρι της Τετάρτης στα Άνω Λιόσια, ύστερα απο αγγελία σε τοπική εφημερίδα της Τρίπολης, ότι πωλούνταν χρυσές λίρες σε τιμή ευκαιρίας. Ο ίδιος ήθελε να αγοράσει πέντε κομμάτια.
Ο ένας νεαρός τσιγγάνος έδωσε ραντεβού στο μεσήλικα, με τον οποίο είχε μιλήσει στο τηλέφωνο, στο σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος και στη συνέχεια τον πήγε στην πίσω πλευρά, προκειμένου, όπως ισχυρίστηκε, να του δείξει τις λίρες.
Εκεί, τον περίμεναν οι δυο συνεργοί του που φορούσαν κουκούλες και μαντήλι στο πρόσωπο και επιτέθηκαν στον μεσήλικα, χτυπώντας τον στο πρόσωπο και άλλα μέρη του σώματός του, προκειμένου να του κλέψουν τα χρήματα που είχε μαζί του και διάφορα κοσμήματα.
Ο άνδρας κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ η μικρή κοινωνία της Τρίπολης συζητά ακόμα για τους απατεώνες τσιγγάνους στα Άνω Λιόσια.