KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση Δευτέρα και Τρίτη. Η πρόγνωση για Αχαρνές, Ίλιον & Φυλή από το Μετεωρολογικό Σταθμό Αχαρνών

17/11/2019 16:33
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Και ενώ υπάρχει μικρή πιθανότητα για ασθενή βροχόπτωση Δευτέρα και Τρίτη, όπως δείχνουν τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, από τις 22 του μήνα, μπαίνουμε και πάλι σε βροχερή εβδομάδα, με ταυτόχρονη σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας. Μέχρι το τέλος του μήνα σχεδόν, η πτώση της θερμοκρασίας θα είναι συνεχής, και αναμένεται να συνεχισθεί και τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη.

Η θερμοκρασία στις Αχαρνές, θα κυμανθεί από 11 μέχρι 21 βαθμούς. Στο Ίλιον από 13 μέχρι 22. Στη Φυλή από 12 μέχρι 20 βαθμούς. Οι άνεμοι, θα πνέουν ασθενείς Νότιοι και προς τι μεσημέρι λίγο ενισχυμένοι Νοτιοανατολικοί. Βράδυ Τρίτης περιμένουμε ενίσχυση των Νοτίων ανέμων.

Επιμέλεια Βαγγέλης Μαρκουλής

http://www.meteoacharnes.gr

https://www.meteoacharnes.ελ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: