KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Πρώτη συνεδρίαση για το νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής

04/06/2025 11:30
1 '
Δημαρχείο Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 5 Ιουνίου το νέο Δ.Σ στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη 1.00 το μεσημέρι και καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα:

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH
  1. Πανελλαδική Στάση Εργασίας στις 6-6-2025  για την «Διεκδίκηση επαναφοράς 13-14ου μισθού» που έχει  προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει και η ΠΟΕ.ΟΤΑ.
  2. Λειτουργία γραφείων Σωματείου
  3. Διάφορα Οικονομικά  θέματα (τράπεζα κλπ) .        
  4. Λήψη  απόφασης για την επικαιροποίηση  μητρώου Εργαζομένων Δήμου Φυλής.
  5. Συγκέντρωση στοιχείων επικοινωνίας εργαζομένων  και συζήτηση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας του Σωματείου .
  6. Λήψη απόφασης για την αποστολή εγγράφου στη Διοίκηση του Δήμου για την πρόσληψη ικανού αριθμού σχολικών καθαριστριών ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για τη νέα σχολική περίοδο.
  7. Συζήτηση για την οργάνωση κύκλου επισκέψεων στους χώρους δουλειάς για την συγκέντρωση θεμάτων- προβλημάτων.
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Μένη Πιρπινιά
Συντάκτης
Μένη Πιρπινιά

Η Μένη Πιρπινιά έχει 36 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.