KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Πρώτη συνεδρίαση για το νέο Δ.Σ. στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής

04/06/2025 11:30
1 '
Δημαρχείο Άνω Λιοσίων
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Την πρώτη του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 5 Ιουνίου το νέο Δ.Σ στο Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Φυλής, στην αίθουσα “Μελίνα Μερκούρη” του Δημαρχείου Άνω Λιοσίων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στη 1.00 το μεσημέρι και καλούνται οι εργαζόμενοι να συμμετέχουν, προκειμένου να συζητήσουν και να αποφασίσουν για τα παρακάτω θέματα:

  1. Πανελλαδική Στάση Εργασίας στις 6-6-2025  για την «Διεκδίκηση επαναφοράς 13-14ου μισθού» που έχει  προκηρύξει η ΑΔΕΔΥ και συμμετέχει και η ΠΟΕ.ΟΤΑ.
  2. Λειτουργία γραφείων Σωματείου
  3. Διάφορα Οικονομικά  θέματα (τράπεζα κλπ) .        
  4. Λήψη  απόφασης για την επικαιροποίηση  μητρώου Εργαζομένων Δήμου Φυλής.
  5. Συγκέντρωση στοιχείων επικοινωνίας εργαζομένων  και συζήτηση για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνίας του Σωματείου .
  6. Λήψη απόφασης για την αποστολή εγγράφου στη Διοίκηση του Δήμου για την πρόσληψη ικανού αριθμού σχολικών καθαριστριών ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ για τη νέα σχολική περίοδο.
  7. Συζήτηση για την οργάνωση κύκλου επισκέψεων στους χώρους δουλειάς για την συγκέντρωση θεμάτων- προβλημάτων.
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: