KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Το ξαφνικό Stand Up επιστρέφει σήμερα στις Βραδιές Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών

18/09/2025 11:19
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ASDA arthroASDA arthro

Μία παράσταση με αρκετή δόση γέλιου και αυτοσχεδιασμού το «Ξαφνικό Stand Up στο Μενίδι Vol.2», φιλοξενούν σήμερα οι Βραδιές Πολιτισμού του Δήμου Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Στη σκηνή του Δημοτικού Αμφιθεάτρου «Μίκης Θεοδωράκης» θα ανέβει μια σουρεαλιστική πεντάδα της ελληνικής stand up σκηνής: η Κατερίνα Βρανά, ο Στέλιος Ανατολίτης, ο Πάρις Ρούπος, ο Άγγελος Σπηλιόπουλος και ο Ηλίας Φουντούλης. Με ιστορίες, αυτοσαρκασμό και απρόβλεπτα αστεία, υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό μια βραδιά γεμάτη γέλιο και καλή διάθεση.

GIACHALI MARIA
ALMA FRONTISTIRIA
GRAMMATAKIA KENTRO MELETIS
HLEKTROFOTISTIKH

Η έναρξη είναι στις 21:00, ενώ τα εισιτήρια διατίθενται μέσω του more.com αλλά και από το ειδικό κιόσκι που θα λειτουργεί έξω από το Δημοτικό Θέατρο λίγο πριν την παράσταση.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
ARIS BANNERARIS BANNER
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.