KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Βγήκαν τα “μαχαίρια” στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών. Ένταση και διακοπή της συνεδρίασης για εκλογή νέου προέδρου

14/02/2017 18:35
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ένταση και υψηλοί τόνοι επικρατούν, αυτή την ώρα, στο δημοτικό συμβούλιο Αχαρνών, όπου πραγματοποιείται η ειδική συνεδρίαση για τον ορισμό νέου προέδρου του Σώματος, μετά τη διαγραφή της Μαρίας Χαριτίδη από τη δημοτική ομάδα της παράταξης του Γιάννη Κασσαβού.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Από την αρχή της συνεδρίασης βγήκαν τα “μαχαίρια” μεταξύ του προεδρεύοντος της συνεδρίασης Αναστάσιου Χίου και του δημάρχου Γιάννη Κασσαβού, με αφορμή την προσπάθεια του κ. Χίου να εξηγήσει τους λόγους που εκτελεί χρέη προέδρου αλλά και γιατί διεγράφησαν ο ίδιος και η κυρία Χαριτίδη από τη δημοτική ομάδα. Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Κασσαβού, ο οποίος επέμεινε ότι δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο από τη διαδικασία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει διαμάχη μεταξύ των δυο ανδρών, που κρατά για περισσότερο από μια ώρα.

Χαρακτηριστικό της τεταμένης κατάστασης είναι ότι κάποια στιγμή ο δήμαρχος απείλησε να αποχωρήσει και ο προεδρεύων κ. Χίος τον προέτρεψε να βγει από την αίθουσα ενώ ο Γιάννης Κασσαβός έκανε λόγο για εκτροπή.

Να σημειωθεί, ότι η, μέχρι πρότινος, πρόεδρος του Δ.Σ Μαρία Χαριτίδη δεν κάθεται καν στο προεδρείο ενώ αυτή την ώρα η συνεδρίαση έχει διακοπεί.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: