KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Ζεφύρι: Τυφλό τραύμα στο κεφάλι σκότωσε τον 8χρονο – Το πόρισμα του ιατροδικαστή

24/10/2023 12:38
Ανανεώθηκε 24/10/2023 12:42
1 '
αστυνομία
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

«Τυφλό τραύμα κεφαλής από βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις», ήταν το πόρισμα του ιατροδικαστή για το 8χρονο παιδί, το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα, ύστερα από πυροβολισμούς στο σπίτι του στο Ζεφύρι, όπως αποκαλύπτει το enikos.gr.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Χθες απολογήθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες, με τους τρεις να κρίνονται προφυλακιστέοι και τον έναν να αφήνεται ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από κάμερες ασφαλείας στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί, όπως τονίζεται στο διαβιβαστικό, βρήκαν έξι κάλυκες κυνηγετικού όπλου και είκοσι κάλυκες πυροβόλου όπλου στο σπίτι του άτυχου παιδιού. Υπενθυμίζεται, ότι η οικογένεια του παιδιού είχε αντιπαλότητα με μία άλλη οικογένεια στον καταυλισμό, μέλη της οποίας πήραν τα όπλα και πήγαν στο σπίτι του 8χρονου, με σαφή πρόθεση να σκοτώσουν κάποιον.

Όταν η μητέρα τους είδε να πλησιάζουν στο σπίτι κατάλαβε ότι κακό θα συνέβαινε και επιχείρησε να βάλει τα παιδιά μέσα στο σπίτι. Ωστόσο, ο άτυχος 8χρονος που έπαιζε στην αυλή δεν πρόλαβε να μπει μέσα και μια σφαίρα από τους πυροβολισμούς το βρήκε στο κεφάλι. Αμέσως το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου όμως διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: