KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Το ταμείον είναι… χωρίς επίδομα για διευθυντές και προισταμένους του δήμου Φυλής

06/04/2015 16:13
Ανανεώθηκε 07/04/2015 14:15
2 '
δημαρχείο Φυλής, δήμος Φυλής
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Χωρίς την καταβολή του επιδόματος θέσης θα μείνουν τις ημέρες του Πάσχα οι διευθυντές και οι προϊστάμενοι του δήμου Φυλής, εξαιτίας της δυστοκίας που παρατηρείται στην έγκρισή τους από την επίτροπο του ελεγκτικού συνεδρίου. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η ίδια επικαλείται φόρτο εργασίας και δεν έχει ακόμα εξετάσει τους φακέλους, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που μιλούν για κωλυσιεργία αποστολής των στοιχείων και από το δήμο Φυλής.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κανείς από τους διευθυντές και προϊσταμένους του δήμου δε θα πάρουν το επίδομα θέσης στην επικείμενη μισθοδοσία τους, αφού η επίτροπος δεν έχει ακόμα επιστρέψει – με ή χωρίς έγκριση – τα σχετικά εντάλματα.

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει ζητήσει να της δώσουν αναλυτικά στοιχεία σχετικά με τις ειδικότητες που προβλέπει ο Οργανισμός Εσωτερικής Υπηρεσίας του δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει αν αυτές αντιστοιχούν με τα προσόντα, την αρχαιότητα και τις προϋποθέσεις των υπαλλήλων που είναι τοποθετημένοι. Πηγές του δήμου θεωρούν, πάντως, εξαιρετικά βέβαιο ότι, για κάποιους από αυτούς, δύσκολα θα εγκριθεί η καταβολή του επιδόματος καθώς δεν πληρούν τις τυπικές προϋποθέσεις.

Στην παρούσα φάση, όπως όλα δείχνουν, το «μάρμαρο»θα κληθούν να πληρώσουν οι διευθυντές και προιστάμενοι που έπαιρναν κανονικά το επίδομα κάθε μήνα και τώρα θα δουν στο πορτοφόλι τους λιγότερα χρήματα ενώ, σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για αγκάθι στα πλευρά της διοίκησης καθώς αν δεν καταβληθούν εγκαίρως τα επιδόματα, οι εργαζόμενοι θα αρχίσουν να δυσανασχετούν και να αντιδρούν.

Να σημειωθεί, ότι το σωματείο εργαζομένων έχει ήδη ζητήσει συνάντηση με το δήμαρχο Χρήστο Παππού, προκειμένου να του θέσει όλα τα εκκρεμή θέματα (κρίσεις, προϊστάμενοι, επιδόματα κ.λ.π).

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: