KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Play Park στα Άνω Λιόσια

17/02/2014 09:59
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

pita play parkΜε την παρουσία πλήθους κόσμου, ακόμα περισσότερου από προηγούμενες χρονιές, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη, πλέον, κοπή πίτας της ακαδημίας ποδοσφαίρου και τένις, στον πολυχώρο του Play Park στα Άνω Λιόσια. Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του καφέ επιβεβαίωσε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην συγκεκριμένη ακαδημία ξεπερνά τα στενά όρια της περιοχής και εξαπλώνεται, ως φήμη, δράση και αποτέλεσμα σε ολόκληρη την Αττική…

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με λίγες αλλά ουσιαστικές κουβέντες, ο εκ των ιδιοκτητών του Play Park, ιθύνων νους και «ψυχή» της ακαδημίας ποδοσφαίρου, Γιώργος Σύρος περιέγραψε τη φιλοσοφία της, η οποία συνίσταται στην ανάπτυξη του μαζικού αθλητισμού. «Ανεξάρτητα από το αν έχουν ταλέντο ή όχι, αν έχουν τη δυνατότητα να παίξουν σε υψηλό επίπεδο, θέλουμε όλα τα παιδιά να χαίρονται το ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ ότι τα παιδιά σας θα γίνουν όλοι ποδοσφαιριστές αλλά σας υπόσχομαι ότι θα γίνουν καλύτερα παιδιά» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

 

Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν γνωστοί ποδοσφαιριστές, μεταξύ άλλων, και ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βασίλη Τσιάρτας, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του, έστειλε μήνυμα διπλής κατεύθυνσης, σε παιδιά και γονείς, ευχόμενος να πετύχουν στη ζωή και τα όνειρά τους. Ειδικότερα στους γονείς συνέστησε να στηρίζουν και να βρίσκονται κοντά στα παιδιά τους, αποφεύγοντας να τους μεταδίδουν προβλήματα που μπορεί να αποτελέσουν τροχοπέδη στην εξέλιξή τους.

 

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που ανέβηκε στο βήμα ο θρύλος των γηπέδων, ο γνωστός «Εθνικάρας» Γιάννης Ματζουράνης. Τα θερμά λόγια που είπε για το Γιώργο Σύρο, η προτροπή του να αγαπά ο κόσμος και να υποστηρίζει τον αθλητισμό και η αγαπημένη του ιαχή «Εθνικάρα» που αντήχησε σε όλη την περιοχή, συγκίνησαν και ξεσήκωσαν το παρατεταμένο χειροκρότημα των παρευρισκομένων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν αθλητές που κέρδισαν διακρίσεις με τις ομάδες της ακαδημίας.

Τη δική της πίτα έκοψε, παράλληλα, και η ακαδημία τένις με τον υπεύθυνο Χρήστο Δερβένη ενώ πλούσια δώρα περίμεναν όσους κέρδισαν τα φλουριά.  

 

pita play park1 pita play park2 pita play park3
pita play park4 pita play park5 pita play park6
pita play park7 pita play park8 pita play park9
pita play park10 pita play park11 pita play park12
pita play park13 pita play park14 pita play park15
pita play park16 pita play park17 pita play park18
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: