KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας

07/08/2021 15:00
1 '
εθνική_οδός_φωτιά
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Αποκαταστάθηκε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου η κυκλοφορία των οχημάτων στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση της Τροχαίας, η κυκλοφορία των οχημάτων πλέον από το ύψος του κόμβου των Οινοφύτων έως τη γέφυρα Καλυφτάκη διεξάγεται κανονικά.

Η ανακοίνωση:

H Νέα Οδός, σε συνέχεια των προηγούμενων ανακοινώσεων, ενημερώνει πως, κατόπιν εντολής της τροχαίας, το τμήμα Καλυφτάκη-Θήβα, που βρισκόταν σε αποκλεισμό, λόγω των πυρκαγιών που εξελίσσονταν σε διάφορα σημεία κατά μήκος του αυτοκινητοδρόμου Α.Θ.Ε., δόθηκε σε πλήρη κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα.

Σημειώνουμε ότι στο μετωπικό σταθμό διοδίων Αφιδνών ισχύει αναστολή είσπραξης διοδίων τελών, μέχρι νεωτέρας.

Τέλος, ενημερώνουμε ότι η ράμπα εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Μαρκοπούλου, στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα παραμείνει κλειστή, λόγω εργασιών που εκτελούνται από τη ΔΕΔΔΗΕ.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: