KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Εννιά χιλιόμετρα αγροτικών δρόμων θ΄ασφαλτοστρωθούν στις Αχαρνές. Στόχος η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας

29/06/2021 16:35
1 '
ασφαλτόστρωση_δρόμωνν
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Πρόταση για την ασφαλτόστρωση 9 χλμ αγροτικών δρόμων σε Βαρυμπόμπη, Αγία Σωτήρα, Λουτρό, Αδάμες και Δεκέλια, ώστε να διευκολυνθεί η πρόσβαση στη γεωργική γη υπέβαλε ο δήμος Αχαρνών στο αναπτυξιακό πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης”.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συγκεκριμένα, στις προτεραιότητες που έχει θέσει ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός είναι και η ενίσχυση της τοπικής οικονομίας. Σε αυτό το πλαίσιο, υπό τον συντονισμό του Αντιδημάρχου Χρύσανθου Κόνταρη και την τεχνική συνδρομή του Αντιδημάρχου Παναγιώτης Αναγνωστόπουλος υποβλήθηκε πρόταση στο αναπτυξιακό πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η μελέτη εκπονήθηκε εξολοκλήρου από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών υπό την επίβλεψη του Αντιδημάρχου Δαμάσκος Νικόλαος. Το μήκος των οδών που θα ασφαλτοστρωθούν είναι περίπου 9 χλμ.

Το έργο θα εκτελεστεί σε διάφορες εκτός σχεδίου περιοχές του Δήμου Αχαρνών και περιλαμβάνει δρόμους, οι όποιοι εξυπηρετούν γεωργικές επιχειρήσεις (θερμοκήπια, ελαιοκαλλιέργειες, οπωροκηπευτικά/λαχανικά κ.α), καθώς και πτηνοτροφικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις. Κάτω Βαρυμπόμπη, Λουτρό, Αγ. Σωτήρα, Αδάμες, Δεκέλεια.

Παράλληλα, θα εξυπηρετηθεί μεγάλος αριθμός βιοτεχνιών και άλλων επιχειρήσεων που είναι εγκατεστημένες στις συγκεκριμένες περιοχές.

Ο Προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στο 1.170.000 €. Με βάση το χρονοδιάγραμμα, η ολοκλήρωση του έργου τοποθετείται τον 09/2023.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: