KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Κραυγή γυναικών για βοήθεια

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στο Βαμβακάρειο Ίδρυμα κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ

10/01/2022 09:45
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την Παρασκευή 7/1/22 κλιμάκιο της Ν.Ε. Βόρειας Αττικής, ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της,  και στη μνήμη της εκλιπούσας Προέδρου κ. Φώφης Γεννηματά, επισκέφτηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης  «Βαμβακάρειο Ίδρυμα» του Δήμου Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Συνάντησε την κ. Μαρία Μπούκη , πρόεδρο ΚΑΜΕΑ «Αρωγή», και το υποστηρικτικό προσωπικό. Συνομίλησαν  με τα άτομα που φιλοξενούνται, την Προέδρο και το προσωπικό υποστήριξης. Ξεναγήθηκαν στο χώρο και ενημερώθηκαν για τους στόχους του, που είναι  η ψυχοκοινωνική αποκατάσταση των ατόμων με νοητική υστέρηση, και γενικότερη κοινωνική επανένταξη τους  ώστε να ζουν με αξιοπρέπεια και ισοτιμία. Η λειτουργία του ιδρύματος κατέστη δυνατή ύστερα από πολλά χρόνια χάρη στις συνεχείς προσπάθειες  του Δημάρχου Αχαρνών κ. Σπύρου Βρεττού και της Προέδρου κ. Μ. Μπουκη.

Η δομή είναι μοναδική και πρωτότυπη σε όλη τη χώρα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν  εκτός από το μέλος της Ν.Ε. Βόρειας Αττικής, ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, Δρ Αναστασία Παμουκτσογλου, και ο κ. Σπύρος Βρεττός, μέλος της Κ.Ε. του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ, και η Προέδρος της ΕΓΕ Παράρτημα Αχαρνών, κ. Λίτσα Αλεξάνδρου –Πανά.

Εκτός από τις γιορτινές ευχές, υποσχέθηκαν  ότι θα βρίσκονται πάντοτε στη διάθεσή τους για την υποστήριξή των κοινωνικών Δομών του Δήμου Αχαρνών.. 

Πηγή: Δελτίο τύπου

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: