KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Σύσκεψη φορέων για τα μπάζα στην Πάρνηθα

14/04/2016 15:30
2 '
Πάρνηθα
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

H ρίψη μπαζών στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας απασχόλησε, όπως κι άλλες φορές στο παρελθόν,σύσκεψη εκπροσώπων φορέων του Εθνικού Δρυμού με τη δημοτική αρχή Αχαρνών όπου και αποφασίστηκε το αυτονόητο,δηλ.η συνεργασία όλων των φορέων ώστε να ελεχθεί το πρόβλημα.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Αυτή τη φορά,τα μέτρα συγκεκριμενοποιήθηκαν(απομένει και να εφαρμοστούν) καθώς  αποφασίστηκε η λήψη μέτρων φύλαξης των περιοχών που συνηθίζεται η ρίψη μπαζών όπως πλησίον του Τελεφερίκ, του δημοτικού δάσους, αλλά και του ρέματος των Θρακομακεδόνων.Ταυτόχρονα, συνεργεία και οχήματα καθαρισμού του Δήμου Αχαρνών και του ΣΥΝ.ΠΑ. θα προβούν σε καθαρισμό των περιοχών, ενώ το Δασαρχείο θα μεριμνήσει να τοποθετήσει μπάρες, ώστε να αποτρέπεται η πρόσβαση οχημάτων.

Αποφασίστηκε,επίσης, η διαμόρφωση χώρων στάθμευσης ΙΧ αυτοκινήτων ώστε αφενός οι εκδρομείς να μην εμποδίζουν την κυκλοφορία, αφετέρου να μην έχουν πρόσβαση προς το δάσος με τα οχήματά τους.

Τέλος, αποφασίστηκε η συνεργασία όλων των φορέων ώστε να δρομολογηθούν δράσεις ευαισθητοποίησης των πολιτών και κυρίως των νέων για την προστασία του Εθνικού Δρυμού της Πάρνηθας.Στη σύσκεψη συμμετείχε ο Δασάρχης Πάρνηθας κ. Ζαρείφης, ο Πρόεδρος του ΣΥΝ.ΠΑ. κ. Καμπόλης, ο Πρόεδρος του ΕΟΣ Αχαρνών κ. Νίκας και οι Αντιδήμαρχοι Καθαριότητας και Ανακύκλωσης κ. Συρινίδης, Τεχνικών Έργων κ. Πολυμενέας και Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Ορφανίδης.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: