KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

HOT STORY

Την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολ.χωριού στον Δήμο αποφάσισε το Δ.Σ Αχαρνών

29/09/2014 14:06
Ανανεώθηκε 29/09/2014 14:13
2 '
Κολυμβητήριο Ολυμπιακού χωριού
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού χωριού στον Δήμο Αχαρνών από τον ΟΑΕΔ, αποφάσισε κατά πλειοψηφία το Δ.Σ Αχαρνών στη συνεδρίαση της 26ης Σεπτεμβρίου. Με την απόφαση,αυτή, αποτυπώνεται,ξεκάθαρα, η βούληση του Δήμου να τεθεί διαχειριστής των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και του κολυμβητηρίου και ,επιπλέον, να μην χάσει  πολύτιμο χρόνο, έχοντας απωλέσει την ευκαιρία να χρησιμοποιεί τις εγκαταστάσεις προς όφελος των δημοτών του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Όπως ανέφερε στην εισήγηση του θέματος ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός:”Έχουν δημιουργηθεί θετικές προϋποθέσεις όχι όμως δεσμεύσεις για την παραχώρηση των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων στον δήμο Αχαρνών. Παίρνοντας τις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις θα επιδιώξουμε συνεργασία με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και με το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για τη χρηματοδότηση και συντήρησή του.

Σχετικά με το επιχείρημα ότι ο δήμος δεν θα καταφέρει να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις, ο κ.Κασσαβός έκανε σαφές ότι η οικονομική αδυναμία δεν πρέπει ν΄αποτελέσει τροχοπέδη στη διεκδίκηση των εγκαταστάσεων.”Πρώτα να τις πάρουμε και μετά να διεκδικήσουμε εφόσον είμαστε οι διαχειριστές”τόνισε,χαρακτηριστικά.
Από την πλευρά του ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Για την πόλη μας”, Μιχάλης Βρεττός είπε ότι απώτερος σκοπός , της κεντρικής διοίκησης, είναι  να μεταφερθούν οι σύλλογοι και οι αθλητές από τον Άγιο Κοσμά, στο Ολ.χωριό. Ανέφερε,επίσης,ότι στο παρελθόν υπήρξε οικονομοτεχνική μελέτη για την αξιοποίηση και συντήρησή τους, αλλά δεν την έλαβαν,ποτέ,υπόψην τους.
Η δημοτική σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Παναγιώτα Αγγελοπούλου διαφοροποιήθηκε από το σώμα, καταθέτοντας πρόταση ν΄αναλάβει η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού τη χρηματοδότηση και συντήρηση των εγκαταστάσεων,τις οποίες οι δημότες Αχαρνών θα μπορούν να τις χρησιμοποιούν ελεύθερα και δωρεάν. Η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης καταψηφίστηκε από το Δ.Σ το οποίο, κατά πλειοψηφία, διατράνωσε τη θέλησή του,οι αθλητικοί χώροι του Ολ,χωριού, να περιέλθουν στον Δήμο όπου ανήκουν.
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: