KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

Δημοπρατείται το επόμενο διάστημα το 17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης

02/10/2022 15:36
1 '
Νηπιαγωγείο
pixabay
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Οι κτιριακές ανάγκες των σχολικών μονάδων της Πετρούπολης, αλλά και οι δυνατότητες ανέγερσης νέων σχολείων, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχαν ο δήμαρχος Πετρούπολης Στέφανος Γαβριήλ Βλάχος και ο αντιδήμαρχος Παιδείας, Πρόνοιας & Κοινωνικής Πολιτικής Νίκος Κακαβάς, με τον Πρόεδρο της ΚΤΥΠ AE Τιμολέοντα Κατσίπο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Θανάση Γιάνναρη.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι δύο αιρετοί ευχαρίστησαν την ηγεσία της ΚΤΥΠ για την αποπεράτωση του 13ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης και, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, “δήλωσαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι κόποι τριών ετών επιτέλους αποδίδουν καρπούς, αναγνωρίζοντας ότι έχει γίνει πολλή δουλειά, καθώς η αναβάθμιση των σχολείων, μετά από πολλά χρόνια παραμέλησής τους, αποτελούσε και αποτελεί προτεραιότητα”.

Από την πλευρά τους, οι κ. Κατσίπος και Γιάνναρης ανέφεραν πως μέσα στις επόμενες ημέρες θα προχωρήσει η διαδικασία δημοπράτησης για το 17ο Νηπιαγωγείο Πετρούπολης, καθώς και η έγκριση χρηματοδότησης του 9ου Νηπιαγωγείου Πετρούπολης, ενώ υποσχέθηκαν για την περαιτέρω ενίσχυση των σχολικών μονάδων της πόλης, με την κάλυψη υλικοτεχνικών και εξοπλιστικών αναγκών.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: