KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ομιλία στο 15ο δημοτικό Αχαρνών για τα ζώα συντροφιάς από το τμήμα Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του δήμου

14/11/2021 16:22
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Κοντά στα παιδιά βρέθηκαν για ακόμη μια φορά τα στελέχη του τμήματος Αγροτικής Παραγωγής και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Αχαρνών. Αφορμή στάθηκε η πρόσκληση που απηύθυνε το 15ο Δημοτικό Σχολείο και έγινε με μεγάλη χαρά αποδεκτή από τον Αντιδήμαρχο Arampantzis Aggelos.

LOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIA

Σε μια διπλή ομιλία δόθηκε η αφορμή να ενημερωθούν οι μικροί μαθητές αναφορικά με τη διαχείριση ζώων συντροφιάς. Παράλληλα διδάσκοντες, μαθητές, αλλά και γονείς ενημερώθηκαν τόσο για τις δράσεις της υπηρεσίας του Δήμου όσο και για ενέργειες προαγωγής της φιλοζωικής παιδείας.

HLEKTROFOTISTIKH

Οι μαθητές έδειξαν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το θέμα με καίριες ερωτήσεις και απέδειξαν πως η φιλοζωία ξεκινά από την παιδική ηλικία. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας τηρήθηκαν απόλυτα όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την πανδημία. Σύντομα η δράση αναμένεται να επαναληφθεί και σε αλλά σχολεία της πόλης μας.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση:
Άννα Χοχλάκη
Συντάκτης
Άννα Χοχλάκη

Η Άννα Χοχλάκη έχει 30 χρόνια εμπειρία στη Δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, γραφεία Τύπου και εφημερίδες σε κεντρικά μέσα και ειδικεύεται σε θέματα Tοπικής Aυτοδιοίκησης.