KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΑΧΑΡΝΕΣ

Καθημερινές απολυμάνσεις από τον Δήμο Αχαρνών

22/11/2020 17:44
Ανανεώθηκε 22/11/2020 18:21
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε πλήρη εφαρμογή έχει τεθεί πλέον το σχέδιο του Δήμου Αχαρνών όσον αφορά την πραγματοποίηση καθημερινών απολυμάνσεων τόσο σε δημοτικούς όσο και σε κοινόχρηστους χώρους, που στοχεύει στην προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή διασποράς του κορωνοϊού.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με εντολή του Δημάρχου Σπύρου Βρεττού κλιμάκιο της Πολιτικής Προστασίας με επικεφαλής τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Γιώργο Σιδηρόπουλο βρίσκεται σε χώρους όπου υπάρχει προσέλευση δημοτών. Εναρμονισμένα απόλυτα με τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων και τηρώντας κατά γράμμα τα σχετικά πρωτόκολλα τις προηγούμενες μέρες προχώρησε σε απολυμάνσεις δημοτικών κτιρίων, αλλά δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή και σε χώρους έξω από τράπεζες, φαρμακεία και σούπερ μάρκετ. Χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό και τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας θα συνεχίσουν βάσει του προγραμματισμού που έχει σχεδιαστεί.

«Όπως και στην πρώτη φάση της πανδημίας, έτσι και τώρα οι υπηρεσίες του Δήμου προσπαθούν να συμβάλλουν με κάθε τρόπο και μέσο. Η Πολιτική Προστασία εξοπλισμένη με τα απαραίτητα μέσα και ειδικό εξοπλισμό βρίσκεται καθημερινά σε χώρους όπου καθημερινά επισκέπτονται δημότες. Σε αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε κάθε μέρα προκειμένου να συνδράμουμε στην κοινή προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Σπύρος Βρεττός. 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: