KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Τοπίο στην ομίχλη

ΦΥΛΗ

Ανακοίνωση–Κάλεσμα από την Ένωση Γονέων Δήμου Φυλής

18/10/2021 13:06
2 '
ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΛΗΣ
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ Για Κάλυψη Των Κενών Σε Εκπαιδευτικούς Με Συγχωνεύσεις Τμημάτων

Μόνο   αγανάκτηση   και   οργή , μας  προκαλεί   το  μπαράζ  συγχωνεύσεων τμημάτων , που  δίνεται  ως  απάντηση  του  ΥΠΑΙΘ  στον  συγχρωτισμό  και  την  εξάπλωση  της  πανδημίας  αλλά  και  των  ελλείψεων  των  εκπαιδευτικών , Θύματα αυτής της πολιτικής στο Δήμο Φυλής , το 3ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων, το 1ο ΓΕΛ Άνω Λιοσίων και το 1ο Γυμνάσιο Ζεφυρίου προς το παρόν…

 Πέραν  του  ότι  δεν λαμβάνεται  κανένα μέτρο πλέον της μάσκας ούτε για την προστασία των παιδιών μας μέσα στο σχολείο από την πανδημία, αλλά ούτε και για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του σχεδόν 2χρονου λοκντάουν.

Επιπλέον  η  χρονιά ξεκινά με τεράστιες ελλείψεις σε εκπαιδευτικούς, χωρίς ολοήμερα σχολεία, χωρίς τμήματα  ένταξης – παράλληλη στήριξη σε όσα παιδιά απαιτείται.

Και  με  σχολεία με άθλιες υποδομές, ( κοντέινερ – προκατ – υπερπληθωρα   μαθητών) που πλημμυρίζουν στην πρώτη κακοκαιρία.

Συνταγή  του νέου σχολείου της “αγοράς” υποταγμένο στις ανάγκες των επιχειρηματικών ομίλων με τη σωρεία των αντί-εκπαιδευτικών νομοσχεδίων που ψηφίζονται ανεξαρτήτως Κυβέρνησης.

Φτάνει πια! Καταλάβετε πως δεν μπορείτε να παίζετε ούτε με τα μορφωτικά δικαιώματα των παιδιών μας, ούτε με την υγεία τους!

Απαιτούμε:

  • Να μην κλείσει  ούτε ένα τμήμα, έγκριση των τμημάτων με βάση τις ανάγκες των μαθητών, ολιγομελή τμήματα (15 μαθητές ανά τάξη)
  • Προσλήψεις εκπαιδευτικών με βάση τις πραγματικές ανάγκες, να καλυφθούν όλα τα κενά.
  • Εδώ και τώρα να αξιοποιηθούν όλες οι κατάλληλες αίθουσες – κτήρια  στις  δομές  του Δήμου.
  • Πρόσληψη μόνιμου προσωπικού καθαριότητας, ανανέωση των συμβάσεων όλων των εργαζομένων στην καθαριότητα των σχολείων.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ  ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ ΣΤΗ 1:30 μ.μ.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: