HOT STORY
Καματερό: Μαθητές, γονείς και εθελοντές ετοιμάζουν γεύματα με ζωγραφιές για ανθρώπους που έχουν ανάγκη
16/01/2024 10:48
1 '
Πιστοί στην έννοια της αλληλεγγύης παραμένουν οι Σύλλογοι Γονέων στα σχολεία του Καματερού, τα μέλη των οποίων διακρίνονται για τις πρωτοβουλίες στήριξης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Μια τέτοια όμορφη πρωτοβουλία ανέλαβαν οι Σύλλογοι Γονέων στο 1ο Δημοτικό Καματερού και στο 8ο Δημοτικό, σε συνεργασία με την εθελοντική ομάδα Δ.Ρ.Α.Σ.Η. και την συλλογικότητα ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΓΕΥΜΑ ΑΓΑΠΗΣ.
Η δράση πραγματοποιήθηκε στον φιλόξενο χώρο του 1ου Δημοτικού Καματερού, όπου ετοιμάστηκαν γεύματα με μεράκι και αγάπη και παραδόθηκαν στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού, για ωφελουμένους τους.

Παράλληλα, οι μαθητές του 1ου Δημοτικού πρόσθεσαν τη δική τους πινελιά αλληλεγγύης με ζωγραφιές που συνόδευσαν τα γεύματα, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα.















