KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές: Ληστεία με μαχαίρι σε 11χρονο – Βίντεο στα χέρια της Αστυνομίας

09/01/2026 19:09
Ανανεώθηκε 09/01/2026 19:13
1 '
ΔΙΑΣ αστυνομικοί
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ένα ακόμη περιστατικό ληστείας με θύμα ανήλικο καταγράφηκε στις Αχαρνές, με τις αστυνομικές αρχές να έχουν στη διάθεσή τους βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Άγνωστος δράστης, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπό του με σακούλα σούπερ μάρκετ, απείλησε παιδί 11 ετών με κουζινομάχαιρο και του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνο.

Σύμφωνα με το υλικό από τις κάμερες, ο δράστης πλησίασε το παιδί με ποδήλατο και το οδήγησε σε τοίχο μονοκατοικίας, όπου και του έβαλε το μαχαίρι στον λαιμό, ζητώντας χρήματα και το κινητό του. Το παιδί, υπό την απειλή του όπλου, παρέδωσε τη συσκευή, δίνοντας και τον κωδικό πρόσβασης.

Ο πατέρας του 11χρονου ανέφερε ότι το παιδί δεν αντέδρασε και συμμορφώθηκε με τις απαιτήσεις του δράστη, γεγονός που απέτρεψε πιθανό τραυματισμό.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών εξετάζουν καρέ-καρέ το βίντεο από γειτονικές κατοικίες και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκονται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: