KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές-Άνω Λιόσια: «Ντου» σε οικισμούς για ρευματοκλοπές -12 συλλήψεις και αποξηλώσεις 520 μέτρων καλωδίων

10/02/2026 22:33
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Ειδική αστυνομική επιχείρηση σε οικισμούς σε Αχαρνές και Άνω Λιόσια πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Φεβρουαρίου, στο πλαίσιο δράσεων για την πρόληψη και αντιμετώπιση παράνομων δραστηριοτήτων που έχουν καταγραφεί στην ευρύτερη περιοχή.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 12 άτομα, κατά περίπτωση, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας και παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Παράλληλα, βεβαιώθηκαν 20 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, χρήση κινητού τηλεφώνου, μη χρήση κράνους και άλλες παραβάσεις.

Στο ίδιο πλαίσιο, συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ προχώρησε σε αποξηλώσεις καλωδίων συνολικού μήκους 520 μέτρων, τα οποία χρησιμοποιούνταν για ρευματοκλοπές.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Δυτικής Αττικής, δυνάμεις Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., καθώς και προσωπικό από τις Διευθύνσεις Αστυνομικών Επιχειρήσεων και Τροχαίας Αττικής. Συνδρομή παρείχαν επίσης αστυνομικός σκύλος και μη στελεχωμένο αεροσκάφος (drone).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε υποβλήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: