KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Αχαρνές: Η βράβευση των δύο αριστούχων που συγκίνησαν με τους πανηγυρικούς

27/03/2026 16:29
Ανανεώθηκε 27/03/2026 16:30
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Λίγο πριν από την έναρξη της παρέλασης στις Αχαρνές, σε μία από τις πιο ουσιαστικές και συμβολικές στιγμές της ημέρας, ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός προχώρησε στη βράβευση των δύο αριστούχων νέων που εκφώνησαν τους πανηγυρικούς της ημέρας στις δύο δημοτικές ενότητες.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Την τιμητική διάκριση έλαβαν η Δαμιανού Χριστίνα, φοιτήτρια της Νομικής, και ο Πανταζής Νικόλαος, φοιτητής Ναυτιλιακών Σπουδών, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας σε Αχαρνές και Θρακομακεδόνες, αντίστοιχα. Με τον λόγο τους κατάφεραν να συγκινήσουν το κοινό, προσεγγίζοντας με ευαισθησία, ωριμότητα και ουσία το νόημα της επετείου και συνδέοντας τα γεγονότα του χθες με το σήμερα με έναν εξαιρετικό τρόπο.

Η βράβευση των δύο αριστούχων, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση, προσέδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη στιγμή, επιβεβαιώνοντας ότι οι εθνικές επέτειοι δεν είναι μόνο ημέρες μνήμης, αλλά και ευκαιρίες ανάδειξης προτύπων για την κοινωνία. Ο Δήμος Αχαρνών, μέσα από αυτή την καθιερωμένη πλέον πρωτοβουλία, στέλνει ένα σαφές μήνυμα πως η αριστεία, η γνώση και η προσπάθεια αξίζουν δημόσια αναγνώριση και ότι οι νέοι άνθρωποι του τόπου αποτελούν την πιο ουσιαστική εγγύηση για το μέλλον.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: