ΦΥΛΗ
Φυλή: Δεκάδες παιδιά στα ΜΕΛΕΤΕΙΑ 2026 παρά την απειλή για βροχή
16/06/2026 09:22
1 '
Με τη συμμετοχή δεκάδων παιδιών, που απόλαυσαν τη διαδικασία με την ψυχή τους, πραγματοποιήθηκαν τα ΜΕΛΕΤΕΙΑ 2026 στη Φυλή, εκδήλωση αφιερωμένη στον Χασιώτη οπλαρχηγού και απελευθερωτή της Αθήνας, Καπετάν Μελέτη Βασιλείου.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με επιμνημόσυνη δέηση στην προτομή του καπετάν Μελέτη Βασιλείου και ακολούθησε η εκκίνηση του αγώνα δρόμου, στην οποία συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με κατάληξη το γήπεδο στο Λιβάδι. Εκεί είχαν προγραμματιστεί πολλά αθλητικά δρώμενα, βραβεύσεις και χορευτικά, ωστόσο λόγω της βροχής η εκδήλωση ολοκληρώθηκε πρόωρα και τα παιδιά μπόρεσαν μόνο να δουν επίδειξη τοξοβολίας από τον ΕΠΟΣ Φυλής.
Την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή εξέφρασε στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μίλτος Παπαδήμας και ευχαρίστησε τους Συλλόγους που συμμετείχαν.
Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς συνεχάρη τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα δρόμου και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι. Σημείωσε επίσης, πως “δεν πρέπει να ξεχνάμε τους μεγάλους αρβανίτες αγωνιστές που με τον Καπετάν Μελέτη Βασιλείου, ξεκίνησαν από εδώ, από την κοιτίδα της Δημοκρατίας και απελευθέρωσαν την Αθήνα” .



















