KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Τσαμπουκάς» Βρούστη με Πατούλη στην ΠΕΔΑ. «Οι δήμαρχοι δε δίνουν λευκή επιταγή» είπε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ

02/09/2016 09:27
Ανανεώθηκε 02/09/2016 09:32
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μπορεί η πρόεδρος του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου να ήταν απούσα, παρών ωστόσο στην κοινή συνεδρίαση ΠΕΔΑ – ΕΔΣΝΑ για τη διαχείριση απορριμμάτων ήταν ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, τον οποίο ο Νίκος Σαράντης κάλεσε τιμητικά να καθίσει στο προεδρείο.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Η εμφάνιση του κ. Πατούλη, μάλιστα, συνοδεύτηκε από έντονο φραστικό επεισόδιο που επιχείρησε σε βάρος του ο περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της Ε.Ε. του ΕΔΣΝΑ Αριστείδης Βρούστης, όταν ο τελευταίος θεώρησε ότι εθίγη από εκφράσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ.

Να σεβαστεί το θεσμό που εκπροσωπεί ο κ. Πατούλης κάλεσαν δήμαρχοι τον κ. Βρούστη ενώ και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ Νίκος Σαράντης ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι και εξέφρασε τη λύπη του, καθώς όπως είπε, κάποιοι ήρθαν στη συνεδρίαση για να δημιουργήσουν επεισόδιο.

 

 

Νωρίτερα, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ υπογράμμισε ότι οι δήμαρχοι δε δίνουν λευκή επιταγή σε κανέναν, ζήτησε να μάθει γιατί τους τελευταίους μήνες δεν ήταν ανοιχτό καθημερινά το κύτταρο της Φυλής, διερωτήθηκε γιατί συζητήθηκε εν κρυπτώ στον ΕΔΣΝΑ ένα θέμα που αφορά τους δήμους, και σημείωσε ότι δε μπορεί κανείς να λειτουργεί μόνος του μέσα στη συλλογική προσπάθεια που γίνεται για τη διαχείριση των απορριμμάτων. «Όποιος νομίζει ότι φέρνει την αλήθεια μέσα από την εμπειρία και τίποτε άλλο είναι γελασμένος» τόνισε και ζήτησε να υπάρξει αυτοδιοικητική κατακραυγή.

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: