KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Άμεση η αντίδραση του δήμου Αχαρνών στην ενδεχόμενη κατάργηση του Αστυνομικού σταθμού Θρακομακεδόνων

14/02/2017 20:24
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του δημάρχου Αχαρνών Γιάννη Κασσαβού στην ενδεχόμενη παύση του Αστυνομικού σταθμού Θρακομακεδόνων. Με επιστολή του προς τον αναπληρωτή Υπουργό Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ξεκάθαρα την αντίθεσή του σ΄ένα τέτοιο ενδεχόμενο, εκφράζει τη δυσαρέσκειά του και ζητά την παρέμβαση του Υπουργού ώστε να συνεχίσει τη λειτουργία του ο Αστυνομικός Σταθμός και να ενισχυθεί με επιπλέον προσωπικό.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Στην επιστολή του, ο κ. Κασσαβός αναφέρεται στην προβληματική αστυνόμευση των Θρακομακεδόνων, στα αυξημένα κρούσματα παραβατικών συμπεριφορών και στο γεγονός πως ενέργειες όπως αυτή  δεν εκπληρώνουν τη θεσμική αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας για την αποτελεσματική προστασία των πολιτών και την εδραίωση του κλονισμένου αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Πέραν αυτών, ο Δήμαρχος Αχαρνών ζήτησε από την πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Θρακομακεδόνων να συγκαλέσει άμεσα Έκτακτη Συνεδρίαση του τοπικού συμβουλίου με μόνο θέμα την ενδεχόμενη παύση λειτουργίας του Αστυνομικού Σταθμού Θρακομακεδόνων.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: