KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Στο ρέμα Εσχατιάς ο δήμαρχος Γιάννης Κασσαβός. Επέβλεψε εργασίες αποκατάστασης πρανών

11/05/2017 12:00
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Τις εργασίες στο ρέμα Εσχατιάς, στην περιοχή των Αχαρνών-πάνω από την Εθνικής Αντιστάσεως-επέβλεψε,προσφάτως, ο δήμαρχος Αχαρνών Γιάννης Κασσαβός.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Οι εργασίες που πραγματοποιούνται αυτή την περίοδο έχουν σκοπό την αποκατάσταση πρανών, τη θωράκιση και προστασία των οικιών και των κτιρίων που βρίσκονται παραπλεύρως της κοίτης του ρέματος και την αποφυγή πλημμυρικών φαινομένων.

Περιλαμβάνουν τον καθαρισμό καθαρισμό του ρέματος, την κατασκευή τοίχων αντιστήριξης με συρματοκιβώτια (σαραζανέτια) – όπου αυτό απαιτείται – αλλά και την προληπτική ενίσχυση της κοίτης του ρέματος.

Το έργο υλοποιείται από τη Διεύθυνση Υδραυλικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής (Δ10), σε συνεργασία με τη Γενική Διεύθυνση Υδραυλικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και τον Δήμο Αχαρνών.

 

Στις δηλώσεις του ο δήμαρχος Αχαρνών τόνισε ότι πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό έργο που έχει προταθεί από τον Δήμο Αχαρνών με τη σημαντική συνδρομή του Γενικού Γραμματέα του Δήμου Αχαρνών  Θανάση Κατσιγιάννη και υλοποιείται από την Περιφέρεια Αττικής, η οποία έχει την αρμοδιότητα επέμβασης στα ρέματα, καθώς και την συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Υδραυλικών και Κτιριακών Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: