KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Με συγκίνηση και σεμνότητα το τελευταίο αντίο στο Βασίλη Κουκουβίνο

14/07/2017 12:59
Ανανεώθηκε 14/07/2017 13:02
2 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Μέσα σε κλίμα έντονης συγκίνησης, δεκάδες άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης αλλά και πλήθος κόσμου συνόδεψαν σήμερα στην τελευταία του κατοικία τον Βασίλη Κουκουβίνο, τον άνθρωπο που συνέδεσε – όσο κανείς άλλος – την πορεία του με την τύχη της πόλης του Ιλίου.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ήταν όλοι εκεί: παλιοί συνοδοιπόροι του, σύντροφοι, δήμαρχοι, στελέχη της Αυτοδιοίκησης, μαθητές του, άνθρωποι που πορεύτηκαν μαζί του στα δύσκολα και τα εύκολα. Αλλά και φίλοι, συντοπίτες, γείτονες απλοί άνθρωποι, όσοι τον πίστεψαν, τον στήριξαν, τον αγάπησαν, τον σεβάστηκαν.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο άνθρωπος που τον διαδέχθηκε στο τιμόνι του δήμου μετά από 6 τετραετίες, αναφέρθηκε στο μέγα αναμορφωτή του Ιλίου Βασίλη Κουκουβίνο, χαρακτηρίζοντάς τον ως έναν πολιτικό που διακρίθηκε για την υποδειγματική τιμιότητά του. “Είμαστε εδώ για να απευθύνουμε τον ύστατο χαιρετισμό σε ένα μεγάλο άνδρα, που διακρίθηκε για το ήθος, την εντιμότητα, την αγάπη και την αφοσίωση στον τόπο του” τόνισε.

Επικήδειους εκφώνησαν επίσης ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης καθώς και δήμαρχοι όμορων δήμων (Περιστερίου, Πετρούπολης κλπ) που συνεργάστηκαν στενά με τον εκλιπόντα κατά την 24ετή θητεία του. Παρόντες ήταν, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, οι πρώην υπουργοί Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, Γιάννης Μανιάτης, Κώστας Γείτονας, Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Στέφανος Τζουμάκας, ο πρώην περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης, οι δήμαρχοι Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, Αγίων Αναργύρων – Καματερού Νίκος Σαράντης και Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης, πρώην δήμαρχοι, στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο Ιλίου κ.α

Δίπλα στον εκλιπόντα, σεμνές φιγούρες τα δυο παιδιά του Δημήτρης και Πία, στους οποίους ο Βασίλης Κουκουβίνος αφήνει μια μεγάλη παρακαταθήκη από αγώνες, μάχες και εμπειρίες αλλά κυρίως μια παρακαταθήκη πλούσια σε αξίες και συναισθήματα.

 

 

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: