KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Οι Δημοτικοί Αστυνόμοι Αχαρνών και Φυλής στη μάχη εναντίον των φωτιών. Ευχαριστήρια ανακοίνωση από το Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών

10/08/2021 14:47
Ανανεώθηκε 10/08/2021 14:48
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

To Πανελλήνιο Σωματείο Δημοτικών Αστυνομικών ευχαριστεί τους Δημοτικούς Αστυνομικούς των δήμων Αχαρνών και Φυλής που βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή στα πύρινα μέτωπα συμβάλλοντας τα μέγιστα τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Οι Δημοτικοί Αστυνομικοί σε όλες τις πόλεις της χώρας που υπηρετούν, στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας , συνεχίζουν με αυξημένο το αίσθημα του καθήκοντος, να εκτελούν όλες αυτές τις ημέρες σε 24ωρη υπηρεσία περιπολίες πυρασφάλειας καθώς και να εφαρμόζουν τα μέτρα της Π.Ν.Π προς αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς .

Θα θέλαμε να κάνουμε ιδιαίτερη μνεία για τους Δημοτικούς Αστυνομικούς του δήμου Φυλής και του δήμου Αχαρνών οι οποίοι από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στα πύρινα μέτωπα συμβάλλοντας τα μέγιστα με ελλιπή μάλιστα μέσα, τις πυροσβεστικές δυνάμεις για την κατάσβεση της πυρκαγιάς, κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Με υπευθυνότητα συνεχίζουν έως και σήμερα να πραγματοποιούν υπηρεσίες πυρασφάλειας εφαρμόζοντας τα μέτρα της ΠΝΠ πραγματοποιώντας αστυνόμευση σε μία περιοχή με τεράστια δασική έκταση. Να σημειωθεί παρά τη μεγάλη έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού οι συνάδελφοι υπερέβαλαν εαυτό και ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στο καθήκον τους. Άξιοι συγχαρητηρίων!!!!!!!

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: