11.4 C
Athens
28 Φεβρουαρίου 2024
spot_img
spot_img
ΑρχικήΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΦΥΛΗΑνακοίνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που συμμετέχουν στην παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ του Χρήστου Ρούσσα

Ανακοίνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ που συμμετέχουν στην παράταξη αλλάΖΟΥΜΕ του Χρήστου Ρούσσα

- Advertisement -

Είκοσι πέντε μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο της παράταξης αλλάΖΟΥΜΕ με επικεφαλής τον Χρήστο Ρούσσα για τον Δήμο Φυλής. Σε ανακοίνωσή τους τονίζουν ότι στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο Δήμος Φυλής έχει ανάγκη από μια νέα προοδευτική και δημοκρατική διοίκηση.

- Advertisement -
- Advertisement -

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Ο Δήμος Φυλής, ένας ιστορικός και κεντροβαρικός Δήμος της Δυτικής Αττικής, έχει ανάγκη διοίκησης από μια προοδευτική παράταξη που θα δεσμεύεται να επικεντρωθεί στα πραγματικά προβλήματα της τοπικής κοινωνίας και να εκπροσωπήσει γνήσια και έντιμα τα συμφέροντα των πολιτών. Με διαφάνεια, δημοκρατία και συνεργασία, να δημιουργήσει μια νέα πραγματικότητα, όπου η διοίκηση θα είναι υπηρέτης των πολιτών και θα αντανακλά τις αξίες της ενότητας και της αλληλεγγύης.

Είναι καιρός ο Δήμος Φυλής να αλλάξει κατεύθυνση και οι πολίτες να επιλέξουν μια προοδευτική παράταξη που θα φέρει νέο αέρα εκσυγχρονισμού στη διοίκηση, θα αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των πολιτών με δικαιοσύνη, διαφάνεια και λογοδοσία.

Με αποφασιστικότητα, πρέπει να καταπολεμηθεί κάθε είδους κακοδιαχείριση, διαφθορά, συνδιαλλαγή, διασφαλίζοντας την δίκαιη και χρηστή διαχείριση των δημόσιων πόρων. Επιδίωξη η βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών, με κύριο στόχο την άμεση ικανοποίηση των αναγκών των πολιτών με όρους ισότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης και ίσων ευκαιριών.

Δεν μας αξίζει ένας Δήμος που εισπράττει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ και με την πρώτη πλημμύρα πλημμυρίζει και με την πρώτη φωτιά καίγεται γιατί δεν υπάρχουν αντιπλημμυρικές και αντιπυρικές υποδομές. Δεν μας αξίζει ένας Δήμος απολύτως ταυτισμένος με τον εφιάλτη της χωματερής και την ανεξέλεγκτη παραβατικότητα. Δεν μας αξίζει ένας Δήμος που σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση αποτελεί μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου για τις επόμενες 3 γενιές. Βιώνουμε εδώ και δεκαετίες τον πιο ωμό περιβαλλοντικό και κοινωνικό ρατσισμό σε ολόκληρη την Αττική. Για αυτήν την κατάσταση σοβαρότατη ευθύνη φέρει η απερχόμενη διοίκηση του κ. Παππού.

Έχοντας βαθιά πεποίθηση ότι χρειάζεται ριζική αναδιάρθρωση του αυτοδιοικητικού τοπίου στον Δήμο Φυλής προς μια υγιή, δημοκρατική και προοδευτική κατεύθυνση, 25 μέλη και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, που κατά συνείδηση συμμετέχουμε στο δημοκρατικό ψηφοδέλτιο, με επικεφαλής τον Χρήστο Ρούσσα, απευθυνόμενοι σε κάθε πολίτη του Δήμου μας, αυτονόητα και αδέσμευτα, επιδιώκουμε την ολόπλευρη και μαζική στήριξη της δημοτικής παράταξης ΑλλάΖΟΥΜΕ, η οποία συγκροτείται από έντιμους και ενεργούς πολίτες πάνω σε ένα προγραμματικό πλαίσιο που ταυτίζεται με τις βασικές αρχές της αυτοδιοικητικής στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ.

Με τη συμμετοχή μας αυτή, δίνουμε διέξοδο και επιλογή στις χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στον Δήμο Φυλής.

Καλούμε τις εκατοντάδες των μελών μας στις Οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Άνω Λιοσίων, Ζεφυρίου και Φυλής να γυρίσουν την πλάτη σε όσους επιχειρούν να ταυτίσουν το κόμμα μας με την βαθιά συντηρητική και διεφθαρμένη διοίκηση του κ. Παππού.

1. Αυγούλης Ιωάννης

2. Δράκος Σταύρος

3. Ζήκου (Νικολαΐδου) Αρετή

4. Ζώτα Μαρία

5. Κολοβού Αργυρή

6. Κουκάκη Ευαγγελία

7. Λουγιάκη Άννα

8. Λουγιάκης Κυριάκος

9. Μαράκη Βασιλική

10. Μήτσιος Αθανάσιος

11. Μπιζάς Θωμάς

12. Μπλούχαρη Αικατερίνη

13. Παπαγιάννης Μιχαήλ

14. Παπαδάκης Νεκτάριος 

15. Παπαδόπουλος Αλέξανδρος 

16. Ρούκος Αλέξιος

17. Ρουμελιώτης Κωνσταντίνος

18. Σάσσαρη Μαρία

19. Στεφανοπούλου Καλλιόπη (Πόπη)

20. Στεφάτου Διονυσία

21. Ταραμπούκα Θεοχαρίδη Σταυρούλα

22. Τσέκας Ιωάννης

23. Τσολιαρίδης Χαράλαμπος 

24. Τσιούνης Κωνσταντίνος

25. Φώτου Πανωραία (Ρούλα)

- Advertisement -


Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις.

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ