KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Καλά ξεκίνησε η μέρα...

HOT STORY

Αθωώθηκαν για την υπόθεση πλαστογραφίας στον ΞΕΝΙΟ Χρήστος Παππούς και Δημήτρης Καμπόλης – Τι δήλωσε μετά την απόφαση

19/10/2022 14:47
Ανανεώθηκε 19/10/2022 14:49
3 '
δημοτικό συμβούλιο Φυλής, Χρήστος Παππούς, Δημήτρης Καμπόλης
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Αθωώθηκαν, ομόφωνα, από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, για την κατηγορία της πλαστογραφίας στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας – Ξένιος , ο δήμαρχος Φυλής Χρήστος Παππούς και ο πρώην αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Κατά την ακροαματική διαδικασία, που διεξήχθη την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022, απεδείχθη, από το πόρισμα της γραφολογικής εξέτασης , ότι δεν είχαν υπογράψει αυτοί τα επίμαχα έγγραφα. Το ίδιο προέκυψε κι από τις καταθέσεις των  μαρτύρων που γνώριζαν την υπόθεση. Κατά την απολογία του ο Χρήστος Παππούς ανέφερε ότι είναι αθώος κι ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση ενήργησε προς το συμφέρον των δημοτών.

«Παραλάβαμε το 2007 το Δήμο σε τραγική κατάσταση και ενώ προσπαθούσαμε να τον σώσουμε κάποιοι έπαιζαν παιγνίδια στην πλάτη μας. Σήμερα ο Δήμος Φυλής είναι ο μόνος Δήμος στην Ελλάδα που δεν έχει ληξιπρόθεσμα χρέη», τόνισε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Παππούς, ο οποίος, μετά την απαλλακτική Απόφαση, ευχαρίστησε την υπερασπιστική του ομάδα.

Αξίζει να αναφερθεί ότι υπέρ της απαλλαγής των δύο κατηγορουμένων τάχθηκε, στην αγόρευσή της και η Εισαγγελέας της Έδρας.

Χρήστος Παππούς: «Ευχαριστώ τους συκοφάντες γιατί αποδεικνύουν ότι ασκούμε διοίκηση με εντιμότητα και ανθρώπινο πρόσωπο»

Με αφορμή την ομόφωνη αθώωσή του για πλαστογραφία στη Δημοτική Επιχείρηση Ραδιοφωνίας, ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς έκανε, μετά την έκδοση της Απόφασης, το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022, την ακόλουθη δήλωση:

“Σήμερα η Δικαιοσύνη έβαλε τέλος, σε μια νέα απόπειρα ποινικοποίησης της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας. Από την ακροαματική διαδικασία, όχι μόνο προέκυψε ότι εγώ και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης δεν είχαμε την παραμικρή σχέση με τις καταγγελθείσες πράξεις, αλλά ότι και στην περίπτωση της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, η διοίκηση του Δήμου ενήργησε προς το συμφέρον των συνδημοτών μας και των εργαζομένων, τους οποίους μετέφερε στο Δήμο.

Η σημερινή δικαστική Απόφαση αποτελεί συνέχεια των δύο προηγούμενων υποθέσεων, στις οποίες επένδυσαν πολιτικά εκείνοι που με έσυραν στα δικαστήρια επειδή έδωσα δουλειά σε 43 εργαζόμενους και 110 λυόμενους οικίσκους σε ισάριθμους δημότες που δεν είχαν που να μείνουν μετά το σεισμό.

Ευχαριστώ λοιπόν τους συκοφάντες μου γιατί, με τις αθωωτικές Αποφάσεις καταδείχθηκε, δημόσια, η  εντιμότητα και το ανθρώπινο πρόσωπο της διοίκησής μας. Δηλώνω ότι θα συνεχίσουμε το έργο μας, έστω κι αν κάποιοι διανέμουν φυλλάδια με ψευδές περιεχόμενο την ώρα της υπογραφής μιας, Εθνικού επιπέδου, σύμβασης που θα αποφέρει 1 δις ευρώ στους συνδημότες μας. Που μας συκοφαντούν όταν Υπουργοί της Κυβέρνησης μας εγκωμιάζουν για το έργο πρασίνου και παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στη Χωματερή το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Που μας καταγγέλλουν όταν η Κυβέρνηση διαβεβαιώνει ότι εγκρίνεται, σύντομα, από την Κυβερνητική Επιτροπή, η ανέγερση της Πανεπιστημιούπολης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, που θα βάλει το Δήμο μας στο χάρτη της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, το έργο μας, με σθένος, μαχητικότητα και ενωτικό πνεύμα. Κι απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους για συστράτευση στην κοινή προσπάθεια. Ακόμα και σε εκείνους που μας συκοφαντούν. Γιατί για μας δεν περισσεύει κανένας. Είμαστε η μεγάλη παράταξη που ενώνει όλες τις δυνάμεις για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συνδημοτών μας κι έτσι θα προχωρήσουμε”.

Ο Δήμαρχος Χρήστος Παππούς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Καμπόλης με τους συνηγόρους τους, αμέσως μετά την έκδοση της αθωωτικής Απόφασης
MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: