KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ από το δήμο Αχαρνών

25/06/2018 12:52
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ θα πραγματοποιηθεί στις 26 & 27 Ιουνίου από το δήμο Αχαρνών.

Η διανομή θα περιλαμβάνει κρέατα, πουλερικά, τρόφιμα μακράς διάρκειας, οπωρολαχανικά και είδη προσωπικής υγιεινής και καθαριότητας.
Λόγω της μεγάλης ποσότητας των τροφίμων που θα διανεμηθούν, παρακαλούνται οι δικαιούχοι όπως μεριμνήσουν καταλλήλως για την μεταφορά τους.
Για την αποφυγή ταλαιπωρίας, η διανομή θα γίνει σταδιακά σύμφωνα με το μήνυμα (SMS) που οι δικαιούχοι έχουν λάβει στο κινητό τους.

Η διανομή θα γίνει και τις δύο ημέρες από τις 09:00 έως τις 15:00, πλησίον του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου (Εργατικές Κατοικίες Προφήτη Ηλία), στην οδό Μιλτιάδου.

Για την παραλαβή των προϊόντων απαιτείται ταυτότητα, ΑΜΚΑ και εξουσιοδότηση σε περίπτωση μη παραλαβής από τον δικαιούχο.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αχαρνών: 213 2123 127.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: