ΑΧΑΡΝΕΣ
Γιώργος Χιώτης:Υπόθεση τηλεφωνικής παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη. Παρακολουθούν όσους φοβούνται
05/08/2022 06:46
1 '
Στη χώρα που ανθεί η φαιδρά πορτοκαλέα, ξαφνικά μας προέκυψαν υποκλοπές σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη.
Αξίζει να θυμίσουμε ότι μάρτυρες παρόμοιων καταστάσεων, που είτε διερευνήθηκαν, είτε παρέμειναν στο σκοτάδι για την κοινή γνώμη, είχαμε γίνει και κατά το πρόσφατο παρελθόν. Όπως και να ΄χει, την κατασκοπική πλευρά της υπόθεσης παρακολούθησης του κινητού στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, φαντάζομαι θα την αναλάβουν άλλοι, αρμοδιότεροι εμού.
Ωστόσο, δεν μπορεί να μας αφήσουν αδιάφορους, οι λόγοι για τους οποίους επιχειρήθηκε αυτή η παρακολούθηση. Υποθέσεις μπορεί να γίνουν πολλές, αυτό όμως θα μας οδηγούσε σε ένα κυνήγι μαγισσών χωρίς τέλος. Εκείνο που επιβάλλεται να γίνει – και που απαιτούν η κοινή γνώμη και όλος ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ – είναι η πλήρης διαλεύκανση και μάλιστα με ταχείς ρυθμούς της υπόθεσης, για να μην υφέρπουν σενάρια.
Διαφορετικά, θα εικάσουμε ότι η άνοδος του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής έχει προκαλέσει αϋπνίες στους πολιτικούς κύκλους.