KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Κώστας Παπαϊωάννου: Χορηγίες σε σχολεία και Συλλόγους για τα παιδιά

31/01/2023 12:03
Ανανεώθηκε 31/01/2023 13:02
2 '
Κώστας Παπαϊωάννου: Χορηγίες σε σχολεία και Συλλόγους για τα παιδιά
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μπορεί να έχει φύγει αρκετά χρόνια από το τιμόνι των παιδικών σταθμών Άνω Λιοσίων, όμως η αγάπη του για τα παιδιά παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο και ποτέ δεν ξεχνά να προσφέρει ότι μπορεί από το απόθεμα της ψυχής του.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Πιστός στο εσωτερικό του “καθήκον”, λοιπόν, ο πρώην πρόεδρος των παιδικών Κώστας Παπαϊωάννου, χορήγησε φέτος την παραδοσιακή βασιλόπιτα σε αρκετά δημοτικά σχολεία, αλλά και σε αθλητικούς συλλόγους, όπως στο 4ο Γυμνάσιο Άνω Λιοσίων στη Ζωφριά, το 7ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων, τον Σύλλογο Πάλης ΛΕΩΝΤΙΔΕΣ κ.ά.

Κώστας Παπαϊωάννου: Χορηγίες σε σχολεία και Συλλόγους για τα παιδιά

Η βασιλόπιτα στο 4ο Γυμνάσιο είχε διπλή αξία, καθώς ο Κώστας μεγάλωσε στη Ζωφριά και πολλοί από τους γονείς που φοιτούν τα παιδιά τους στο συγκεκριμένο σχολείο, είναι παλιοί συμμαθητές του. Το γεγονός επεσήμανε, άλλωστε, σε ευχαριστήρια ανάρτησή του, ο Σύλλογος Γονέων τονίζοντας ότι, «ο Κώστας Παπαϊωάννου, παλιός Ζοφριώτης συμμαθητής και καλός φίλος, δείχνοντας έμπρακτα την ευαισθησία για τα παιδιά και την αγάπη του για την περιοχή μας, προσέφερε όλες τις βασιλόπιτες του Σχολείου».

Κώστας Παπαϊωάννου: Χορηγίες σε σχολεία και Συλλόγους για τα παιδιά

Έχοντας επιπλέον, μια ιδιαίτερη σχέση με το Σωματείο Κολύμβησης «Άλμπατρος», ο Κώστας προσέφερε στην πρόσφατη κοπή της πίτας, ένα tablet, το οποίο κληρώθηκε στο τυχερό που κέρδισε το φλουρί.

Επειδή ο ίδιος ήταν εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, το κομμάτι της πίτας και το τιμητικό βραβείο από τον Σύλλογο για τη σημαντική, συνολική βοήθεια που προσφέρει, παρέλαβε εκ μέρους του η ταμίας Ελίνα Πέτρου. Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή που η κυρία Πέτρου μετέφερε την επιθυμία του κ. Παπαϊωάννου να αφιερώσει το κομμάτι του στον αθλητή Θεόδωρο Ζωϊδη, καθώς ήταν το πρώτο παιδί που γνώρισε και αγκάλιασε ως πρόεδρος στους παιδικούς σταθμούς.

Τελικά, όσα χρόνια και αν περάσουν, πάντα θα υπάρχουν οι άνθρωποι, οι στιγμές και τα συναισθήματα να μας τα θυμίζουν.

Η Ελίνα Πέτρου παραλαμβάνει το τιμητικό βραβείο εκ μέρους του Κώστα Παπαϊωάννου στην εκδήλωση για την κοπή της πίτας του “Άλμπατρος”

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: