KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΑΧΑΡΝΕΣ

Ο Δήμος Αχαρνών διοργάνωσε τον 1ο Δρόμο Υγείας μαζί με την Αντικαρκινική Αχαρνών-Φυλής

02/06/2024 21:34
1 '
1os dromos ygeias acharnes
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Μέρα αφιερωμένη στην ενημέρωση των επιπτώσεων του καπνίσματος στην υγεία και στην προώθηση διακοπής του ήταν η Παρασκευή 31 Μαΐου για τον Δήμος Αχαρνών.

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος ο Δήμος Αχαρνών σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία-Παράρτημα Αχαρνών & Φυλής πραγματοποίησε τον 1ο Δρόμο Υγείας «Παίρνω Ανάσα» στο Ολυμπιακό Χωριό. Οι συμμετέχοντες έκαναν μια απόσταση τριών χιλιομέτρων θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μεταφέρουν σε όλους μας το μήνυμα της πρόληψης και της υιοθέτησης ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής.

Προτεραιότητα του Δημάρχου Αχαρνών Σπύρου Βρεττού και της δημοτικής Αρχής είναι η ενημέρωση των δημοτών για κρίσιμα ζητήματα υγείας καθώς και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής σε όλα τα επίπεδα.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: