KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

ΦΥΛΗ

Περιφερειακή Αιγάλεω: Απατεώνες σταματούν οχήματα και ζητούν λεφτά για βενζίνη με ενέχυρο δήθεν χρυσό δακτυλίδι

13/12/2022 08:43
Ανανεώθηκε 13/12/2022 08:44
1 '
Περιφερειακή Αιγάλεω: Απατεώνες σταματούν οχήματα και ζητούν λεφτά με ενέχυρο δήθεν χρυσό δακτυλίδι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ARIS BANNERARIS BANNER

Σε επικίνδυνο δρόμο εξελίσσεται, κατά τα φαινόμενα, η περιφερειακή Αιγάλεω, αφού η έλλειψη αστυνόμευσης αφήνει ανοιχτό πεδίο για κάθε λογής παραβατικά στοιχεία.

Το πρωί, στο ρεύμα προς Άνω Λιόσια, δύο άντρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο χρώματος μπλε, σταματούσαν οδηγούς αυτοκινήτων, από τους οποίους ζητούσαν χρήματα με το πρόσχημα ότι ξέμειναν από βενζίνη.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας άντρας κάθεται μέσα στο όχημα και ο άλλος βγαίνειι έξω και σταματά τα αυτοκίνητα, συχνά μέσα στη μέση του δρόμου. Ζητούν χρήματα για να αγοράσουν βενζίνη, υπόσχονται ότι την επόμενη μέρα θα βάλουν τα χρήματα στην τράπεζα και δίνουν ενέχυρο ένα δήθεν χρυσό δακτυλίδι.

Είναι περίπου 45 ετών, ψηλοί, μιλάνε αγγλικά και δηλώνουν τουρκικής εθνικότητας, ενώ χρησιμοποιούν διαφορετικά, κάθε φορά, αυτοκίνητα.

Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί για το γεγονός, ωστόσο συνιστάται οι οδηγοί να είναι υποψιασμένοι για να μην εξαπατηθούν.

Περιφερειακή Αιγάλεω: Απατεώνες σταματούν οχήματα και ζητούν λεφτά με ενέχυρο δήθεν χρυσό δακτυλίδι

Ακολουθήστε το doxthi.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι τις ειδήσεις

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: