KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI
Out Loud:
Μας άλλαξε το... κλίμα ο Μάιος

ΦΥΛΗ

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Φυλής: Ανακοίνωση από την παράταξη Δ.Α.Σ

25/04/2023 08:07
5 '
δημοκρατική αγωνιστική συνεργασία, δήμος Φυλής, παράταξη, εργαζόμενοι
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Συνάδελφοι και συναδέλφισσες , εργαζόμενοι στον Δήμο Φυλής

Στην μακρόχρονη ύπαρξη και πορεία του Σωματείου είτε με την σημερινή του μορφή , είτε πριν το Καλλικράτη, το 2010, σαν ξεχωριστά σωματεία Α. Λιοσίων και Ζεφυρίου οι όποιες διαφορές μεταξύ των μελών του σωματείου και των παρατάξεων δεν έφταναν ποτέ και σε δικαστικές ή άλλες προσφυγές. Πάντα υπήρχε αντιπαράθεση, πάντα οι παρατάξεις και οι εργαζόμενοι πρόβαλλαν τις διαφορετικές θέσεις τους και υπήρχε αρκετές φορές οξύτητα αλλά ποτέ δεν φτάσαμε στην κατάσταση που σήμερα αντιμετωπίζουμε.

Με αίσθημα ευθύνης και θέλοντας να συμβάλλουμε στην όσο το δυνατόν σωστότερη λειτουργία του επιεικώς ανύπαρκτου σωματείου δεν δημοσιοποιήσαμε την κατάπτυστη ενέργεια μέλους του διοικητικού συμβουλίου κατά των εκλεγμένων της ΔΑΣ με το να τους καλεί με επιδόσεις εξώδικων με δικαστικό επιμελητή να του ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ γιατί δήθεν τον θίξαμε με αναγραφόμενα σε ανακοίνωση μας

Επειδή όμως οι ενέργειες του συνεχίζονται είναι ώρα πλέον να αντιμετωπίσει όχι εμάς αλλά το σύνολο των συναδέλφων

Λοιπόν ο ΑΝΤΠΡΟΕΔΡΟΣ του σωματείου ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΑΜΑΛΗΣ εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ (ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ) υποψήφιος στα υπηρεσιακά με την παράταξη της ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ), υποψήφιος στο συνέδριο της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την παράταξη της ΑΣΚ (ΣΥΡΙΖΑ), υποψήφιος και εκλεγείς τοπικός σύμβουλος  Α. Λιοσίων με την δημοτική παράταξη του κου Παππού (ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ) , πρώην (σίγουρα) στέλεχος της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ  κλπ, έστειλε με  δικαστική επιμελήτρια  προς τα εκλεγμένα μέλη της Δ.Α.Σ  ΒΕΡΟΥΤΗ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ , ΚΑΜΠΟΛΗ ΝΙΚΟ , ΝΙΚΟΛΟΘΑΝΑΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ και ΧΑΜΑΛΙΔΗ ΘΕΟΔΩΡΟ την από 6 Μαρτίου 2023 εξώδικη διαμαρτυρία του διότι κατά τα αναγραφόμενα του, σε ανακοίνωση της ΔΑΣ με ημερομηνία 22-12- 2022 τον θίξαμε κλπ και ζητούσε ΕΝΤΟΣ 10 ημερών να του ζητήσουν δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ!!! 

Φυσικά περιττό είναι να σας αναφέρουμε ότι καμία συγνώμη ή δήλωση μετανοίας δεν κάναμε και μάλιστα ζητήσαμε σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου να πάρει το σώμα συγκεκριμένη θέση   πράγμα βέβαια που δεν έγινε  με διάφορες δικαιολογίες, ούτε το γενικό ότι σαν σωματείο δεν θεωρούν σωστό οι όποιες διαφορές να επιλύονται με προσφυγές κλπ .

Ο συγκεκριμένος ΚΥΡΙΟΣ συνεχίζει την προσπάθεια ποινικοποίησης της συνδικαλιστικής δράσης και εκφοβισμού όχι τόσο των μελών της ΔΑΣ αλλά και άλλων εργαζόμενων  και ήδη συνάδελφοι καλούνται στο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ για να καταθέσουν μετά από μήνυση που άσκησε εναντίον των προαναφερομένων μελών της Δ.Α.Σ  

Πραγματικά γράφεται μια ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ στην ύπαρξη του σωματείου και για μας είναι φυσιολογική εξέλιξη γιατί το μένος τους τόσο προεκλογικά όσο και στην συνέχεια αυτό που ένωσε και οδήγησε σε αγαστή συνεργασία την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ   ήταν το πώς θα αποκλείσουν την ΔΑΣ από το σωματείο γι αυτό άλλωστε παρόλο που και η ΔΑΣ είχε και αυτή 4 έδρες και μια διαφορά μόνο λίγων ψήφων από την Συνδικαλιστική Αλληλεγγύη , ενώ η ΔΑΣ στις ταυτόχρονες εκλογές για την ΠΟΕ – ΟΤΑ ήταν ΠΡΩΤΗ σε ψήφους , όλες τις προβλεπόμενες θέσεις στο λεγόμενο προεδρείο τις μοιράστηκαν μεταξύ τους  και τι έχουμε σήμερα ένα μόλις χρόνο από τις εκλογές  του σωματείου ? (χρονολογικά)                                                                              

– Οκτώβρης 2022 ανεξαρτητοποιείται ο εκλεγμένος με την Συνδικαλιστική Αλληλεγγύη συνάδελφος Κλόκουζας  Κώστας                                                                                                                         -Ιανουάριος 2023 παραιτείται η εκλεγμένη με την ΑΚΕ γραμματέας του σωματείου συναδέλφισσα Περισοράτη Κατερίνα και συνεχίζει στην θέση της ο αναπληρωτής γραμματέας Σταλίμερος Κώστας !!!                        

– Απρίλιος 2023 παραιτούνται και οι άλλοι 2 εκπρόσωποι της ΑΚΕ Σταλίμερος Κώστας και Ζαχαρόπουλος Χρήστος (αναπληρωτής ταμίας) από τις θέσεις τους

– Απρίλιος 2023 παραιτείται και από ταμίας ο εκλεγείς με την ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ συνάδελφος Γεωργακόπουλος Κώστας                                                                                          

Αρα τι έχουμε από την μεγάλη αντί ΔΑΣ συμμαχία; τους εξής δύο (2) ΣΤΑΥΡΑΚΗ ΝΙΚΟΛΑΟ (πρόεδρος) και ΜΑΜΑΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (αντιπρόεδρος) αυτοί πρέπει να απολογηθούν γιατί έφυγαν όλοι οι παραπάνω , είναι και αυτό ¨δάκτυλο¨ της ΔΑΣ; γιατί έχει πέσει σε παντελή αδράνεια το σωματείο; που είναι η διαφάνεια και η δημοκρατία; που δεν υπήρχε για χρόνια  στο σωματείο!!! και ήρθαν αυτοί για να μας σώσουν!!!                                           

Υπάρχουν αποκλειστικά προσωπικές ευθύνες κύρια στο πρόεδρο του σωματείου που οδήγησε ένα ζωντανό σωματείο σε αυτή την δυσάρεστη κατάσταση, που πρωτοκλασάτο μέλος της ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ να μηνύει συναδέλφους και να μένει άφωνος ο πρόεδρος , να δημιουργεί προστριβές με εργαζόμενους, να χαρακτηρίζει υπαίτιους τους εργαζόμενους για την παραχώρηση δραστηριοτήτων του δήμου σε ιδιώτες και άλλα πολλά και να μην υπάρχει καμία αντίδραση.   

Και ας μας απαντήσουν οι φωστήρες που βάζουν θέμα για νέες εκλογές  , ναι πάμε σε εκλογές και έστω η φυλλορροούσα παράταξη του κου Σταυράκη Ν. , ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ,  πάρει 5 στις 11 έδρες τι θα γίνει θα ξαναπάμε σε εκλογές !!! , μην αντιγράφουμε τον σημερινό πρωθυπουργό που αυτά μας λέει… Για μας όποιος κάτω από τις δικές του παραλείψεις και αδυναμίες, κάτω από την δική του διοίκηση γράφονται οι χειρότερες μέρες για το σωματείο, όποιος δεν μπορεί υπάρχει ανοικτός δρόμος όχι μόνο να παραιτηθεί από το αξίωμα αλλά και από μέλος και δεν κάθεται καρεκλοκένταυρος.

Επιτρέψτε μας να πούμε και για κάποιους στον 1ο όροφο ότι πρέπει να γνωρίζουν  ότι  το αβγό του φιδιού τόχουν μέσα τους και όχι μόνο εκκολάπτεται αλλά και δαγκώνει όταν αισθάνεται την κατακραυγή, οι όποιες τώρα προσπάθειες φαίνεται να κάνουν δεν τους απαλλάσσει από τις ευθύνες που έχουν γιατί εδώ και αρκετό καιρό γνωρίζουν την γενικότερη κατάσταση που έχει δημιουργήσει σε όλη την υπηρεσία του και όχιι μόνο ο συγκεκριμένος και  μπορούσαν να έχουν επέμβει όχι για εμάς αλλά για την εύρυθμη τουλάχιστον λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου.

Συνάδελφοι

η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – Δ.Α.Σ  απ όποια θέση, με όση δύναμη της δίνουν οι εργαζόμενοι είμαστε εδώ, μαζί σας στον κοινό αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας ενάντια σε κάθε αντιλαϊκή πολιτική, προσπερνάμε τις όποιες αθλιότητες και καταδικαστέες ενέργειες γίνονται απ αυτούς που στόχο έχουν την προσωπική προβολή και την αντί Π.Α. ΜΕ στόχευσης τους. Δεν θα επιτρέψουμε σε καμία περίπτωση η συνδικαλιστική δράση να ποινικοποιείται από κυβερνήσεις – δημάρχους και διάφορα φυντάνια

Βαδίζουμε ενωμένα μαζικά αποφασιστικά για να τιμήσουμε την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΥΤΕΡΑ 1η  ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ – ΤΟΥ Π.Α.ΜΕ

ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ 11.00 π.μ

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: