KARTERIS KENTRIKIKARTERIS KENTRIKI

HOT STORY

Συνεχίζεται το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδοποιίας του Δήμου Αχαρνών. Εργασίες συντήρησης οδοστρώματος στο Μεσονύχι

01/11/2022 12:23
Ανανεώθηκε 01/11/2022 12:28
1 '
ΕΛΤΑΕΛΤΑ
ΙΝΕΠΑΚΙΝΕΠΑΚ

Σε εξέλιξη βρίσκεται το μεγαλύτερο πρόγραμμα κατασκευής και συντήρησης οδοστρωμάτων με ιδίους πόρους, στις συνοικίες του Δήμου Αχαρνών. Τα συνεργεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου εργάζονται εντατικά ώστε να στρωθούν οι δρόμοι που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα και αφορούν ένα δίκτυο πολλών χιλιομέτρων. 

LOUMAKIS ORIZONTIALOUMAKIS ORIZONTIA
TELETES THOMAS ORIZONTIATELETES THOMAS ORIZONTIA

Ειδικότερα, αυτή την περίοδο πραγματοποιούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης στο Μεσονύχι, στον τερματικό σταθμό των λεωφορείων ενώ πραγματοποιήθηκε-μετά από πολλά χρόνια-η διάνοιξη της οδού Χριστοδ. Γκίκα στην έξοδο προς την Λεωφόρο Καραμανλή. Οι εργασίες, σε λίγες ημέρες, θα συνεχιστούν στην Λεωφόρο Δημοκρατίας από το ύψος της Αττικής οδού μέχρι το μνημείο πεσόντων, στην Πλατεία Ηρώων.

Ο Δήμαρχος Αχαρνών Σπύρος Βρεττός και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Νίκος Δαμάσκος επισκέφτηκαν τα έργα στο Μεσονύχι απ΄όπου ο Δήμαρχος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

“Γνωρίζουμε ότι οι δρόμοι της πόλης μας χρειάζονται συντήρηση και γι΄αυτό από πέρυσι ξεκινήσαμε το μεγαλύτερο πρόγραμμα οδοποιίας με ιδίους πόρους που έγινε ποτέ και συμπεριλαμβάνει όλες τις δημοτικές ενότητες του Δήμου.Σκοπός μας είναι να στρώσουμε όσους περισσότερους δρόμους μπορούμε και αυτό δεν είναι κάτι παροδικό, θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια ώστε να μπορέσουμε να αποκαταστήσουμε όλους τους δρόμους στον Δήμο Αχαρνών”.

MYSTERY POT PROTIMYSTERY POT PROTI
Κοινοποιήστε την ανάρτηση: